Sådan Brugerdefineret male din Elektrisk Guitar

Sådan Brugerdefineret male din Elektrisk Guitar

Tilpasning af et instrument kan gøre det virkelig din egen. Men når det kommer til, hvordan du brugerdefinerede male din elektriske guitar, der er en masse at vide. Med sådan et dyrt instrument, ville du hader at få en brugerdefineret maling job forkert. Men med en lille smule tålmodighed og en kreativ idé, er det muligt at slå din el-guitar til et mesterværk. Følg disse trin for brugerdefinerede maleri din elektriske guitar.

Trin 1

Find et godt sted at arbejde. Du skal finde en arbejdsplads, der har god ventilation. Og det vil være nødvendigt at stå op til en ganske rod også. En garage, kælder eller værksted er et ideelt sted at arbejde, når du brugerdefinerede male din elektriske guitar.

Trin 2

Fjern alle de hardware fra din guitar. Før du brugerdefinerede kan male din elektriske guitar, er du nødt til at forberede det til maleri. Gør dette ved at fjerne alle de dele, du ikke ønsker malet. Slap din maskine hoveder (tuning pløkke), så du kan tage strengene af. Det kan være nødvendigt at snappe strengene for at løsne dem. (En loddekolbe vil være nødvendigt at vedhæfte dem senere). Du ønsker måske at mærke tingene, som du fjerner dem til at gøre genmontering lettere. Fjern pickupper, tuning drejeknapper og omskifter. Før du brugerdefinerede kan male din elektriske guitar, er du nødt til at tage væk fra broen og bagpladerne også. Hvis du har planer om brugerdefinerede maleri toprammen Så vil du nødt til at fjerne maskinen hoveder også. Du kan også ønsker at fjerne din rem vedhæftet fil og din ledning input, hvis det er muligt. Hvis pick vagt kommer, fjern det også. Du ønsker at skille ad din guitar til den nøgne krop, så kun det stykke (r), som du ønsker malet. Opbevar alle dine dele på et sikkert, tørt sted, så ingen maling eller støv på dem.

Trin 3

Sand guitaren ned til sin base. Afhængigt af dine indstillinger og værktøjer til rådighed, beslutte, hvordan du vil sand din guitar. Du er nødt til at fjerne enhver akryl eller male fra guitaren. Det vil tage en betydelig indsats i hånden, så en båndsliber og en hånd slibemaskine er foreslået. Sørg for at du klemme din guitar ned, før du bruger en slibemaskine. Dette vil holde det stabilt og også sikre en flad overflade, når du er færdig. Hvis du støder på mangler i malingen job, der ikke let kan fjernes med en flad sand, ikke vinkel din slibemaskine eller uforholdsmæssigt sand det samme sted. Du vil stå tilbage med en ujævn overflade. I stedet lader rifter og buler til håndslibning. Jo mindre tid du bruger slibning med en elektrisk slibemaskine, jo bedre er det for din el-guitar. Du kan også overveje at bruge en varmepistol til at fjerne maling fra din el-guitar. Bare vær forsigtig med ikke at efterlade Skrab mærker i overfladen af ​​din guitar. Det sidste trin, før du kan faktisk begynde at custom male din elektriske guitar er at hånd sand overfladen, startende med 50 sandpapir korn, så bevæger sig op til 100 eller 120 grit, og derefter 150 eller 170 grit. Gennemfør sandet job ved aftørring off guitar base med en tør klud. Våd ned den højeste sandkorn sandpapir, du har (mindst 220) og køre det hen over overfladen for en glat finish. På dette tidspunkt, bør der ikke være nogen maling eller akryl synlig, og alle konturerne af guitaren skal se â € ~true «. Det bør have den nøjagtige form du ønsker det har, når det er malet.

Trin 4

Brugerdefineret male din elektriske guitar. Beslut hvilke maling du har brug for din brugerdefinerede maling design på din guitar. Sørg for at læse instruktionerne for at se, om du har brug for at bruge en træ primer først. Hvis du gør, skal du vælge en, der netop ikke viser penselmærker når det tørrer. Ideelt, kan du rig op en hængende apparat, der giver din guitar til at hænge frit. Hvis ikke, skal du udfylde primeren og maling proces i to trin, så hver side for at tørre. Så bare bruge malertape til at dække eventuelle områder, der bør ikke få maling. Til prime din elektriske guitar, så brug en ren pensel og anvende primer eller maling i retning af årerne. Ellers kan en spray kan primer arbejde også, men teste din spraydåse færdigheder, før sigter det på din guitar. Lad guitar tørre mellem hver påføring, og forsigtigt køre fint sandpapir over overfladen for at fjerne alle bump. Du skal ikke føle nogen stød, hvis du har gjort denne proces korrekt. Derefter kan du endelig begynde at custom male din elektriske guitar. Sørg for, at du ikke har blandet mærker eller typer af maling, da det kan medføre, at din brugerdefinerede maling job at skalle. Følg anvisningerne nøje! Du kan få så kreativ med denne proces, som du ønsker. Men for at forenkle vejledningen, gælder 2-3 lag maling eller spraymaling, efterfulgt af 2-3 lag lak. Igen, skal du sørge for sand ned nogen bump mellem lagene. Hvis du på noget tidspunkt du rod op som du brugerdefinerede male din guitar, blot sand guitaren krop tilbage ned til sin base og start igen. Lad din guitar til at tørre natten over og derefter samle din elektriske guitar. Nu kan du stolt vise dit værk.