Sådan Break op et par

Sådan Break op et par

Uredelighed og bedrag er to centrale punkter på listen over hvordan man kan bryde op et par. Blande sig i andres liv og relationer er ikke tilrådeligt. I sidste ende, vil du ikke blive en succes bryde ud en sund par, men hvis du føler, at et par ville være bedre fra hinanden end sammen, så er der ting, du kan gøre.

Sådan Break op et par

Hvis du forsøger at lære at bryde op et par, bør du studere dine motiver omhyggeligt. Hvorfor vil du til at bryde dem op? Hvad har du at vinde, hvis de bryde op? Er du interesseret i parrets velbefindende eller din egen? Hvis dine grunde er tvivlsom, selv til dig selv, så skal du bare stoppe og gå væk fra ethvert forsøg. Breaking op et par kan have uventede og ubehagelige konsekvenser for dig selv og for parret pågældende.

Blandt de konsekvenser, som følge af at forsøge at opbryde et par er:

  • Par tendens til at stå sammen mod eksterne trusler
  • Hvis de lærer du blander, kan det ende dit forhold til dem
  • Hvis du forsøger at bryde dem op, så du kan være med en af ​​parterne, vil du altid spekulerer på, hvorfor denne person er med dig og som vil forsøge at bryde dig op

Hvis du accepterer de eventuelle konsekvenser og resultater, så er du nødt til at bruge tid på at lære alt, hvad du kan om parret. Undgå at forsøge at hverve et venskab med parret direkte, i stedet lære dem at kende gennem deres venner og observationerne de venner har om personer i par. Du vil også vide svaghederne i forholdet, og dem tættest på dem er mere tilbøjelige til at være opmærksomme på dem, end de par themselves.Be dog forsigtig, du er i det væsentlige stalking parret på dette punkt, og invadere deres privatliv. Hvis du kommer på for stærk, kan du vække mistanke, jalousi og hårde følelser i mere end blot de to mennesker, man forsøger at bryde op. Desuden det kommer ned til hvor villig du er til at bruge andre mennesker til at nå dine egne mål, som kommer med et mål for sin egen dårlige karma.

Udnyttelse Svaghed

Hvis du har overvejet konsekvenserne, har du lært alt, hvad du kan om deres svagheder, og du er stadig villig til at gå fremad, så nu er det tid til at spille på disse svagheder. Husk, at målet er at faktisk ikke forårsage problemer, men at ophidse de krusninger, der resulterer i tillid og kommunikation spørgsmål opstår mellem parret.

For eksempel, hvis du finder ud af, at den ene partner eller den anden har en jalousi problem så du plante den tanke, at hans / hendes partner er interesseret i en anden gennem en tredje eller endog fjerde part. I de fleste tilfælde vil sladder gøre sin vej tilbage til parret. Overvej taktik ansat på en sæbeopera, hvor en person ønsker at bryde op et par:

  • Du kan medbringe en ex tilbage ind i billedet.
  • Opildne problemer ved at vælge på et ømt punkt mellem parret
  • Lancere en eller begge til andre mennesker, der deler deres hobbyer og interesser for at fremme tid fra hinanden

Vær forsigtig med at sidste selv, især hvis du ønsker en af ​​parterne selv, kan du blive indstilling ham / hende op for at møde folk bedre egnet til ham / hende, end du er.

Hvis de ikke bryde op

Okay, du har gjort alt det ovenstående og parret bare ikke synes at være påvirket eller faktisk overvinder problemer ophidsede mellem dem. Du bør nok acceptere, at parret er sammen og ikke tilbøjelige til at bryde op og lade dem alene. Hvis parret ikke i sidste ende betød at være sammen, så vil de sandsynligvis bryde op på egen hånd uden indblanding fra dig.