Sådan Brainstorm Spændende nye karrierer

Sådan Brainstorm Spændende nye karrierer

Hvis du har fundet dig selv i en skure i form af din karriere som for sent, hvis du synes at der ikke længere kommer til at arbejde med det samme forår i dit skridt, som du gjorde, da du først startede, eller hvis du er simpelthen keder sig med tilsyneladende hverdagsagtige opgaver, som du gå om hverdagen, kan det være tid til at give nogle alvorlige overvejelser om at gøre en karriere skift. Men når de står med dette spørgsmål, de fleste mennesker finder det svært at nå frem til en enkelt svar. Med de mange muligheder i arbejdsstyrken i dag, uanset den industrielle sektor, er flere og flere mennesker har svært ved at beslutte hvilken type job, de gerne vil have.

Du skal være i stand til at uddanne dig til at være en fremadrettet tænker. På dette tidspunkt i din karriere, hvis du oplever følelsen af ​​at være i en skure, ville det være en god idé at lave nogle realistiske prognoser om din karriere. Først notere alle dine tidligere job og din nuværende. Lav en liste over alle de færdigheder, du har erhvervet gennem årene, den uddannelse, du har modtaget og seminarerne du har deltaget. Lav en færdighed skitse for dig selv, og bestemme din top fire eller fem færdigheder.

Efter at have identificeret, hvad du allerede god til, er det tid at gøre status over, hvad du brænder for. Det kræver nogle alvorlige introspektion fra din side; så hvis du har brug for mere tid til at tænke over det, gå bare i gang. Sørg for, at du er i stand til at bestemme, hvad du virkelig brænder for. Det kunne være noget under solen, kan det være musik, kunst, der arbejder med hænderne, undervisning, bygge ting, eller noget overhovedet. Sørg for, at du er i stand til at nævne alle disse ting, der gør dig ophidset, ikke blot som en hobby, men alene af den grund, at du ærligt, virkelig nyder at gøre disse ting.

Når du har identificeret, hvad du er god til på en færdighedsbaseret plan, og hvad du virkelig brænder for, er det tid til at sætte listerne sammen. Se hvilke af dine lidenskaber kan blive stimuleret af dine eksisterende færdigheder. Hvis du føler, at du mangler uddannelse i et område, lægge planer for at opnå disse færdigheder, såsom indskrive i et kort kursus eller aktivt søger ud virksomheder, der kan give dig den nødvendige uddannelse som en del af jobbet. Ikke alle karriereforløb føre til et andet kontor job eller rolle. En del mennesker har gjort karriereskift i iværksætteri, med bemærkelsesværdige resultater.

Bottom-line af alt dette er, at uanset hvad karriere valg, du foretager, vil det stadig alt afhænger af din holdning til arbejde, liv og din egen personlige tilfredsstillelse. Lad ikke følelsen af ​​at være i en skure komme til dig - sådan tænkning er kontraproduktivt, og vil kun give dig flere grunde og undskyldninger for ikke at vove frem og finde det, du virkelig ønsker at gøre. Hold en optimistisk tankegang om dette, og du bør være godt på vej til at beslutte på din næste livsændrende karriere flytte.