Sådan brænde dvd'er

En digital alsidig disk eller også kendt som DVD er en form for optisk disk, der bruges af mange typer af moderne apparater i dag. DVD'er er almindeligt anvendt i dvd-afspillere, videoafspillere og computere. Den vigtigste funktion af en DVD eller digital video disc er for data og video opbevaring. Næsten alle typer af DVD'er har samme dimension som normale CD'er eller CD. Forskellen mellem en normal cd fra en dvd, er, at DVD kan lagre mere end seks til otte gange mange data end en almindelig CD. Der er visse typer af DVD'er. Nogle af dem er:

  • DVD-R. Dette format af DVD er bruger til at registrere data er som video, audio, datafil og billeder. Standarden kapacitet på en DVD-R er 4.71 GB (gigabyte). Husk, at dataenes optaget på en DVD-R kan ikke overskrives. I modsætning til DVD-RW eller Digital Versatile Disc genskrivbare. Den digitale video disc, der kan optages kan skrives med den hastighed på 6 til 8 gange
  • DVD-RW. DVD-RW-formatet er en genskrivbar DVD, der har den samme lagerkapacitet som DVD-R. Det er klart, at forskellen mellem DVD-R format og en DVD-RW er, at de data, der er lagret i DVD-RW kan slettes og du kan optage nye data. Du kan også bruge DVD-RW-disk mere end 1000 gange, før de køber en ny. DVD-RW anvendes ofte til lange videooptagelse formål. Dette skyldes hurtig skrivehastighed og større lagerkapacitet. Fordelen ved at anvende en DVD-RW er, at når du har skrivefejl, kan du altid overskrive dit arbejde i modsætning til DVD-R, som du kun kan gemme data én gang. Den
  • DVD-RW2. Dette er et nyt format på DVD, der har dobbelt lag for stor kapacitet. Denne nye form for DVD-RW kan ikke bruges af ældre type DVD-optagere. Ved hjælp af en DVD-R eller DVD-RW kræver, at visse typer af software og en dvd-rom, der bruges til at brænde DVD'er.

Her er hvordan du kan brænde multimediefiler til en dvd:

  1. Brændende multimediefiler til en DVD er som at brænde en data fil i en DVD. En MMS fil er normalt en større end normal datafil. Du brænder multimediefiler i en dvd, skal du have dvd-brænder-software installeret på din computer.
  2. Normalt kan du downloade gratis prøveversion brændersoftware over internettet. Dette forsøg version af softwaren er begrænset til udnyttes kun op til 30 dage. Når du har installeret en brænder software til computeren, sætte DVD-R eller DVD-RW i DVD-ROM (DVD-rom skal have et skriftligt og optagefunktioner).
  3. Når DVD er indsat, skal du åbne den brændende software, du har i din computer. Så gennemse filen, billede eller videoer, du ønsker at blive kopieret i dvd ved hjælp af add knappen Gennemse.
  4. Når du tilføjer filen, kan du vælge, hvad skrivehastighed vil blive brugt af din brændende ansøgning. Dette kan være 6 til 18 gange optagelse hastighed afhængigt af din DVD-ROM.
  5. Når du er færdig vælger skrivehastigheden for din brændende ansøgning, vil afbrænding eller optagelsen starter automatisk. Hvis det lykkes, vil din DVD-R automatisk skubbe fra dvd-drevet.