Sådan brænde dvd'er Brug IfoEdit

Du brænder en dvd betyder blot at kopiere en film gemt på din personlige computer harddisk til en skrivbar DVD-disk kaldes DVD-R. For at udføre denne proces, har en understøttende software program, der skal installeres på din PC. Sådan brænde dvd'er ved hjælp IfoEdit.

  1. Opret en IfoEdit mappe. Det ville være bedst at oprette en mappe mærket IfoEdit på skrivebordet for lettere adgang.
  2. Download. Vælg en pålidelig kilde på nettet for IfoEdit software. Download denne på den mappe, du tidligere har oprettet. Udfør en virusscanning på softwaren, før du fortsætter.
  3. Uddrag. Åbn IfoEdit mappe, skal du højreklikke på IFOeditxx.zip fil. Et drop down menu vises. Klik på Uddrag Her mulighed.
  4. Kør programmet. Dobbeltklik på IFOedit.exe programmet. Efter dette, skal du vælge den knap, der siger Opret IFOS ved at klikke på det.
  5. Opret IFO fil. Vælg en Video (VOB) gemt på din personlige computers harddisk. Klik på OK, og oprettelsen IFO fil vil begynde med det samme. Denne nyoprettede IFO fil kan let kopieres til enhver DVD-R.
  6. Hent igen. Hvis VOB fil, du valgte, viste en advarsel om, siger en ulovlig navigation kommando blev stødt, skal du hente filmen igen som nogle filer mangler, som ikke vil gøre brændingen arbejde. Hvis advarslen ikke springer op, så filmen er god til at gå.
  7. Brænd. Når IFO oprettelse færdig, kan du nu brænde filmen på disken. Bare indsæt en DVD-R i det optiske drev, og følg vejledningen for at gøre proceduren.
  8. Opret en genvej.

Hvis du planlægger at bruge IfoEdit program til at brænde dit valg af downloadede film på dvd'er så ville det være en god idé at skabe sin genvej på skrivebordet for hurtigere adgang. Gør dette ved at højreklikke på et åbent område på skrivebordet. En rullemenu vises, skal du klikke på Genvej, og et andet vindue vises. Klik på den knap, der siger Gennemse, og se efter IfoEdit. Klik på det, skriv IfoEdit som genvej navn. Endelig skal du klikke på Udfør.

Download af film fra World Wide Web er blevet et socialt accepterede norm. Selv om dette har opdraget debatter om lovligheden og etik praksis, vælger flere og flere mennesker mulighed for at benytter film fra internettet, blot fordi det er mere bekvemt.