Sådan Brænd dvd'er fra AVI-filer med DVD Flick

Video fildeling er en stor ting i dag. Næsten hver en, hvis ikke alle har haft deres del af at dele en video, kan det være en hjemmevideo, en telefon kamera video, en film video eller en downloadet video. Den vanskelige del er, hvordan at sætte deres video på en DVD, så de kan dele det til venner og familie. Der er mange måder at brænde videoer på en DVD.

Ikke alle midler dog er det værd. Forbrugerne vil finde dyre løsninger, der giver dem funktioner, der er langt ud over deres behov og deres midler. Der er programmer som DVD svirp, der giver dig, hvad du har brug for gratis. Her er nogle tips om, hvordan at brænde DVD video filer ved hjælp af DVD Flick.

  • Minimumskrav. For at begynde at brænde video filer til DVD, du får brug for en film eller video-fil til at brænde, DVD Flick ansøgning, dvd'er og en computer, der kan brænde dvd'er.
  • DVD Flick er din til at plukke. Du kan ikke begynde at brænde DVD-video gratis uden DVD flick. Gå til DVD Flicka € ™ s developerâ € ™ s hjemmeside. Hent DVD Flick ind på din computer. Scan efter virus. Hvis kysten er klar, skal du installere DVD Flick. Du kan se, at i løbet af download og installation du ikke bedt om dit kreditkortnummer. Det er klart, DVD Flick er gratis for alle at bruge.
  • Klik på DVD Flick. Efter installation af DVD Flick, oprette en genvej ikon på skrivebordet. For at starte DVD Flick, dobbeltklikke på skrivebordet ikonet. DVD Flick kan også findes og startede i Start menua € ™ s Programmer mappen. DVD Flick er både gratis og nemt at bruge.
  • Indsæt til at spille. At lade det magiske af brændende begynde ved at sætte dvd'en. Sørg for, at din computerâ € ™ s diskdrev kan skrive på dvd'er. Det er også praktisk at mærke DVD, før du starter den brændende. Denne måde, din DVD vil poppe ud og klar til at spille.
  • Fra computer til DVD. For at starte overførslen videofilen i dvd, skifte Tilføj titel DVD Flick vinduet. Bagefter gennemse din computer for den fil, du ønsker at brænde. Klik på den og derefter klikke på Åbn, så du kan begynde at brænde. Et lille tip, før du selv begynde at brænde, at du har mærket din film, kameratelefon, eller hvad video. Dermed er det nu nemmere at lede efter din fil og brænde det. Brændende den forkerte fil er sådan et spild af tid og spild af DVD. Så finde tid og øve en lille indsats i mærkning dine filer korrekt.
  • Nu gentages for at fuldføre din DVD. For at slutte din dvd-brænding projekt, at gentage lastningen, indtil du har lagt alle de videoer, du ønsker i din DVD. Bare tjek det DVDA € ™ s evne til at holde filer. Husk at sætte i den helt rigtige mængde af video i form af mega byte.
  • Signeret, brændt og klar til brug. Hvis du er færdig vælger og lastning videoer, er det tid at skifte skabe DVD.

Brug af DVD Flick er nemt, billigt og meget praktisk at sige det mildt. Nyd og bruge det ansvarligt.