Sådan Bliv morgen person

Hvis der ikke er nogen fjeder i din skridt første ting om morgenen, kan resten af ​​dagen være en kamp op ad bakke. De, der ruller i stedet for hoppe ud af sengen vil straks antage en lumpy madras og flad hovedpude er skyld. Mens en anstændig madras og komfortabel pude er integreret for følelse udhvilede og forfrisket, kan de fødevarer, du spiser, mængden af ​​motion du gør, og arbejdet i din indre ur alle bidrager til en mangel på sund Zs og en permanent dårligt humør første ting om morgenen.

Hvis du konstant er ved at vågne op på den forkerte side af sengen, kan følgende tip hjælpe dig med at blive en glad og sund morgen person.

Sådan Bliv morgen person

Sove på det

Er søvn en prioritet for dig? Hvis du svarede nej, så skal du ikke ærgre-you're ikke alene. En stor procentdel af befolkningen sætter søvn i bunden af ​​deres natlige to-do liste, placere næsten alle andre akkord forud for at få fyrre blink. I modsætning til den offentlige mening, søvn er en nødvendighed og ikke en luksus. Hvis du ikke får mindst seks til otte timers søvn hver nat, du risikerer at lide af forarmet energi niveauer, manglende motivation og koncentration, humørsvingninger, angst, sløvhed og listen fortsætter.

Realiseringen sove en prioritet er den nemmeste måde at kickstarte en sundere livsstil, der vil belønne dig ved infusion den lille smule ekstra energi, der kræves til at stige og skinne første ting om morgenen.

Pack på Protein

Kaffe og en pind af sukkerfrit tyggegummi er ikke en passende morgenmad til at opretholde dig hele dagen. Slår ud det gamle mundheld om, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen er 100 temmelig nøjagtige. Husk, at efter at vågne fra en otte timers søvn, er dit stofskifte og blodsukker vil være på deres laveste, så uden en heftig portion gavnlige næringsstoffer, såsom proteiner, umiddelbart efter at vågne, vil din krop løber tør for brændstof meget hurtigt.

Udøve disse Endorfiner

Vedtagelsen af ​​en morgen motion rutine vil høste flere fordele end blot at få din daglige motion ud af vejen. Kom op og aktiv første ting om morgenen vil sparke dit stofskifte i gear, og holde det til at virke i mindst 12 timer efter en morgentur løbe eller cykle, hvilket betyder, at din krop arbejder på overtid for at fjerne disse uønskede fedtdepoter.

Du kan være undrende, hvad det har at gøre med at være en morgen person. Hvis du ikke er vant til at udøve tidligt om morgenen, du vil kunne finde denne rutine lidt kedeligt, men har tillid til os, et par dage i denne nye rutine, og du vil være omfattet af glade motion endorfiner, og du vil have vedtaget en ny -found kærlighed springe ud af sengen for at komme i gang med din morgen øvelser.

Battle of Body Clock

Hvis selv den uophørligt højt bleeping af din alarm ikke får dig op og ud af sengen om morgenen, kan du blive ramt af søvn inerti. Sleep inerti opstår, når kroppens dybeste søvn cyklus afbrydes, normalt ved lyden af ​​en alarm, hvilket resulterer i ekstrem omtågethed, ofte sammenlignet med at have tømmermænd.

De fleste mennesker ikke klar over, at deres krops døgnrytmen-den naturlige søvn / vågner cyklus-er ultra følsomme, og kan smides ud ved den mindste forstyrrelse, som ikke får nok søvn hver nat eller har en urolig nat. Hold dine døgnrytmen i skak for at undgå rindende øjne om morgenen ved at tilskynde sunde søvnmønster. Måder at gøre dette omfatte: skære ud koffein flere timer før sengetid, så man undgår en eftermiddagslur, udøver i morgen i stedet for om eftermiddagen, og opretholde en flittig sovende rutine.

At være gnaven første ting om morgenen er ikke sjovt for nogen, og bestemt ikke sat en sund og givende livsstil. Der er ingen tid som den foreliggende at få din krop og sind tilbage på sporet, så du kan drage fordel af afslappende nætter og energi-pakkede dage.

Sådan Bliv morgen person

3 måder at brænde kalorier mens du sover