Sådan Bliv Master Fitness Trainer

Hvis du har en passion for sundhed og fitness og tror, ​​at du er en god kommunikator til at dele din viden, så kan du ønsker at blive en professionel mester fitness træner. Mulighederne job bugne indenfor sundhed klubber og private fitnesscentre, der søger fitness fagfolk til at uddanne og hjælpe deres medlemmer på en en på én basis. Den personlige træner er hyret til at lede og motivere den nye gym medlem i en bedre livsstil gennem motion, kost og en helt ny måde at tænke deres samlede wellness program.

For at konkurrere om de bedste fitness træner job, bliver du nødt til at få en form for certificering. Der er mange programmer til rådighed, hvoraf de fleste tilbyder nogle af deres kurser og eksaminer online. Fitness træner skal være godt afrundet i sin fysiske træning baggrund med kurser til at omfatte undersøgelse af de store muskelgrupper, og de, hvordan de reagerer på condition og skader. Fitness træner vil være ansvarlig for at vurdere og ordinere en fitness regime for hver enkelt kunde, og derfor skal være velbevandret på muskeltræning øvelser designet til at matche alle niveauer af fitness.

Underviseren skal også uddannet til at genkende og reagere på en medicinsk nødsituation, således i stand til at afgøre, hvornår en intern skade er opstået. Desuden er der er kursusaktiviteter dækker håndtering af en skade og administration af akut CPR. I nogle tilfælde vil kunden komme til gymnastik med en fælles sports skade såsom skinnebenssmerter, forstrækning trækker eller en bristet akillessene. En god certificeringsprogram vil dække disse skader og undervise træneren at udtænke et rehabiliteringsprogram for at få kunden tilbage i topform.

Ud over et certifikat i øvelser, bør føreren fitness træner blive uddannet i kost og ernæring. Du kan tilføje en certificering i sport ernæring, der dækker emner som vitaminer, antioxidanter, kalorieindtag, kulhydrater, muskel-bygning protein kosttilskud og vægttab ledelse.

Og vigtigst af alt, bør en god fitness træner certificeringsprogram dig gennem erhvervslivet aspekt af feltet, med nogle uddannelse om retlige anliggender, ledelse gym, hvordan du starter din egen personlige træner karriere, hvordan man beregner en konkurrencedygtig pris, og hvordan man sikre kunder.

Der er et væld af certifikater derude til at forbedre din karriere og arm dig med den viden, du har brug for at komme i gang. De fleste af de certifikater er overkommelige og kan være afsluttet i løbet af meget kort tid. For den avancerede fitness træner, kan du ønsker at tilføje en Pilates certificering, som selv kan koste lidt mere, at ita € ™ sa værdifuldt aktiv har, når de ansøger om en træner position. Pilates er tilstået fra den officielle Pilates workshop, med medarbejdere er repræsenteret i de fleste større fitnesscentre. Få dit certifikat til Pilates Reformer, Trapeze og gulvøvelser til en spændende og indbringende karriere i sundhed og fitness forretning.