Sådan billigt Refinish, Renovere og modernisere Møbler

Oprette et helt nyt look til gamle møbler er en meget givende opgave. Det er også en mere praktisk måde at få møbler i stedet for at købe helt nye elementer. Nogle tror måske, at lakering, renovering og modernisering af møbler er en hård ting at gøre, men ved blot at følge disse trin, vil du se, at det er absolut værd at din tid.

Find møbler. Så snart du har besluttet at dedikere dig selv på denne opgave, den første ting du skal gøre, er at få møblerne. Du har mange muligheder for dette. Du kan købe gamle møbler i en garage salg, du kan bruge gamle møbler i dit hjem, eller du kan søge efter gamle møbler fra hjemmesider, ligesom craiglist.org. Sørg også for, at de møbler, du får en god og passende stykke til opgaven. Hvis du får en antik, ville det være bedre at lade en professionel håndtere jobbet. Nogle gange kan lakering denne slags møbler mindske dens værdi. Undgå møbler med alt for mange lag maling på den. En gammel træ med en lille skade er, hvad du skal være på udkig efter.

Fjern gammel finish. Når du får en gammel møbel til dit projekt, skal du rense det ved hjælp af sæbe og vand. Når du er færdig med dette, fjerne den gamle finish af møbler ved at bruge nogen form for stripper. Sørg for, at dit arbejdsområde er godt ventileret og dækket. Ved hjælp af en pensel, anvender stripper omhyggeligt i årernes retning.

Sand møblerne. Når du er færdig fjerne den gamle færdig, kan du nu begynde at slibe møblerne. Sand hvert område af møblerne. Start med at bruge en tung sandpapir korn derefter bruge en let sandkorn sandpapir til at udjævne møblerne. Afslut slibning proces med en afsluttende slibemaskine. Når du er færdig slibning af møbler, rense det grundigt med en støvsuger og en fugtig klud bagefter. Derefter prime møbler og lad det tørre.

Farv møblerne. Når din primer er tørret, begynde at male dine møbler. Vælg en farve og male alle områder af møblerne jævnt. Normalt er to overtræk påkrævet i denne type opgave. For hver frakke, lade det tørre i et par timer. Efter at male møbler, påfør flere belægninger af polyuretan. Når det er tørt, sand møblerne en gang mere med en 220 sandkorn sandpapir. Fjern savsmuld eller rester og anvende en anden lag polyurethan.

Modernisere møbler. Når youâ € ™ re færdig med lakering og renovering, kan du begynde at oprette et originalt look til møblerne. Dekorer dine møbler i henhold til dine ønskede udseende. Du kan anvende nye knopper eller greb eller sætte forskelligt tilbehør til at skabe et helt nyt look.

Det er skridt til, hvordan man refinish, renovere og modernisere møbler. Når du arbejder på dette projekt, skal du sørge for, at omgivelserne i dit arbejdsområde er rene og dækket. Ved at lægge din tid og kræfter på dette projekt, kan du nemt nå et helt nyt møbel, kan give dig en følelse af tilfredshed.