Sådan bestiller Travel på African Safari Airways

Et flyselskab med base i Kenya, African Safari Airways har specialiseret sig i at tage turister og andre rejsende til hjertet af den berømte strækning af turist pletter langs den østlige side af det afrikanske kontinent. African Safari Airways eller ASA som de også kaldes normalt opererer fra Gatwick lufthavn i London. Flyselskabet har specialiseret sig i at tage turister fra Europa til og fra den stress og jag af kontinentet til de spændende vidundere, der venter i Afrika.

Hvis der går gennem græsland og ser interessante skabninger ud på rov, er din idé om en god ferie, kan du overveje at booking en tur på African Safari Airways.

  1. Den bedste måde at reservere en flyvning på African Safari Airways er at gøre det måde i avancerede. På grund af den særlige karakter af service, ville det være mere fordelagtigt, hvis man kunne danne et parti af betydeligt antal (sige 6-10) mennesker, så du kan benytte sig af god satser for charterflyvninger, når du er i Afrika allerede.
  2. Du kan tage fly ud af London ved hjælp African Safari Airways at få dig til Mombasa. Husk, at terminalen er i Gatwick og ikke i de mere populære Heathrow. Bestil billetter online ved at gå til African Safari Airwaysâ € ™ officielle hjemmeside. Desværre, på grund af den begrænsede flåde af African Safari Airways, er der kun en flyvning fra London hver uge. Virksomheden har kun fem Airbus-fly, og de servicerer ruterne fra London til Mombasa (og omvendt), samt Halifax (Canada) til Mombasa (og omvendt). Book tidligt da disse flyvninger let kunne fylde ret hurtigt.
  3. Du kan også bestille din rejse valg gennem African Safari Airways. Du kan tilmelde dig et par dage værd af Safari på meget aktive sletter i Serengeti at gå som antiloper, gnuer og andre klovbærende dyr løber gennem vidtstrakte parken at unddrage sig de løver og hyæner. Virksomheden kan få dig særlige rabatter og priser, så du kan lige så godt prøve at få dine ture derfra.
  4. Thereâ € ™ s også en mulighed, der tager dig gennem en weekâ € ™ s lange rejse langs vandet i det historiske og legendariske Nilen. Denne vandmasse er sådan en stor undren ikke kun på grund af alle historie og bibelske referencer til det, men også på grund af den fantastiske dyreliv, der har spiret langs dens bredder trods i en stort set tørre del af Afrika.
  5. Du kan også få dit rejsebureau for at bestille disse ture for dig. Det kan koste dig ekstra, men mindst youâ € ™ ll har bekvemmeligheden ved ikke at bekymre sig om noget.

En safari er en oplevelse, der vil højst sandsynligt være mindeværdig for resten af ​​dit liv. Når youâ € ™ ve besluttet hvilken tur til at tage, bare gå online og kryds i feltet for at sikre, at din drømmeferie sker gennem African Safari Airways.