Sådan besøge Vatikanet

Besøger Vatikanet er en drøm bliver til virkelighed for mange, og hvis du selv vil på en tur til Vatikanet - sæde for paven og verdens mindste stat - det vil absolut være værd at bruge tid til forskning i, hvordan du kan få den bedste oplevelse ud af din rejse.

  • Plan omkring de begivenheder, du vil s ee. Hvis du ønsker at besøge Peterskirken, for eksempel, skal du sørge for, at du går til Vatikanet for andre end en onsdag dage, fordi det er lukket i dag. Hvis du ønsker at se paven, at den bedste dag gå til Vatikanet er en søndag, noontime; eller onsdag, 10:30, da han velsigner skarer fra en balkon (undtagen på vinteren). For at se paven, ville du nødt til at købe en billet fra St. Peters tirsdag eftermiddag. Må sørg for at kontrollere, om paven vil være væk på et statsbesøg, dog.
  • Kend de steder at besøge. Fordi hele Vatikanstaten er meget lille - som sit område er mindre end en halv kvadratkilometer - du ville realistisk kunne krydse gennem hele området til fods i omkring en dag. Sørg for, at du tjekker disse turist must-sees: Teatro Adriano, Palazzo di Giustizia (eller Palace of Justice), Peterskirken Piazza og Castel Sant'Angelo. Sørg for at du også gå til Monte Mario, som er den største bakke i Rom. Kom op der vil score dig en storslået udsigt over Vatikanet og Rom. Selvfølgelig vil det meste af din tid sandsynligvis brugt på Peterskirken og Vatikanet Museum, de to vigtigste strukturer i Vatikanstaten (se nummer 3).
  • Besøg Peterskirken og Vatikanet Museum. Basilikaen er åben hver dag fra april til september, fra 09:00 til 19:00, og fra 09:00 til 06:00 fra oktober til marts. Det er dog lukket onsdag morgen. Det er bedst at besøge basilikaen om morgenen og under midten af ​​ugen for at undgå lange linjer. Gratis ture til Basilica forlade fra Vatikanet Turistinformation på 2:15 eller 3:00. Ture til Vatikanets museum, på den anden side, koster 31 euro og forlader kl 10:30, 12 middag og 2:00 (10:30 og 11:15 om vinteren).
  • Vide hvad der skal bære. Fordi Vatikanet er sæde for lederen af ​​den katolske kirke, så husk at det er en af ​​de mest traditionelle og konservative steder i verden. Du kan blive nægtet indrejse til nogle bygninger, hvis du ikke iført den rette påklædning. For kvinder, er det bedst, at du bære bukser eller bukser. Hvis du virkelig nødt til at bære en kjole, skal du sørge for, at det er under eller i det mindste skimming knæet. Du bør også medbringe et sjal til at dække dine skuldre, hvis du er iført en ærmeløs kjole. For mænd, er det bedst at bære bukser eller bukser og lukkede sko.

Her er en anden tip: du måske ønsker at læse bogen, "Engle og Dæmoner", hvis kun så du kunne få et andet perspektiv af Vatikanstaten. Bogen udførligt beskæftiger sig med de forskellige turist spots i denne tilstand, og du ville få en vis spændingen ved at stå på steder, som du tidligere kun læst om i bogen. God fornøjelse!