Sådan besøge Space Needle

Seattle har mange fantastiske attraktioner, men en af ​​de mest betagende er udsigten fra toppen af ​​Space Needle. Mens spændende tur til observation dæk ombord Space Needle elevatoren er spændende i sig selv, de perspektiver fra bunken er uden sidestykke. Der er ikke noget bedre sted at tage i Seattle skyline og den fantastiske udsigt over Pacific Northwest kystnære højdepunkter og smukke bjergkæder. Seværdighederne er utrolig, både dag og nat.

For dem, der ønsker mere end at bare stå på toppen af ​​sådan en storslået struktur, SkyCity restaurant er et absolut must. Denne restaurant sidder på toppen af ​​Space Needle på en roterende platform. Selvfølgelig, fødevarer er stor, men atmosfære er den reelle tiltrækning her! SkyCity er det perfekte sted for en første date, til en romantisk middag fejre din elskede, eller endda til at spørge nogen til at være din for evigt. Mulighederne er uendelige med den majestætiske skønhed af Seattle og Cascade bjergene i det fjerne.

På din vej til Space Needle, skal du huske på, at dette et populært sted at besøge og den linje at få adgang til elevatoren kan have en ventetid. Heldigvis elevatorer rejse de fem hundrede plus fødder i mindre end et minut under normale vejrforhold, så når du er i elevatoren, er du kun sekunder væk fra en af ​​de mest fantastiske seværdigheder i dit liv. Der er 848 trin til observation dæk, hvis du føler virkelig energisk. The Space Needle er åben året rundt og ofte vært særlige begivenheder, så sørg for at tjekke deres kalender over begivenheder.

Vær ikke bekymret om parkering. Der er en masse onsite med kammertjener service, der er rimeligt prissat. Men hvis du kommer med en gruppe, din bus vil nemt blive indkvarteret. Din gruppe kan være berettiget til en rabat, så ringe fremad for at se, hvad den venlige kundeservice på Space Needle kan gøre for dig.

The Space Needle har et særligt program for børn. Læring har aldrig været så spændende, da det er fem hundrede plus fødder over den travle by nedenfor. Programmet hedder SkySchool og er rettet mod skolebørn.

Før du hovedet hjem fra Space Needle, tage et par minutter til at tjekke gavebutikken SpaceBase. Du vil helt sikkert ønsker at tage hjem en stor souvenir fra sådan et spændende besøg!