Sådan besøge et hangarskib

Hangarskibe er store naval krigsskibe eller dæk luftfartsselskaber designet til at være et søgående flyvestation. De er massive, veludstyrede krigsmaskiner i stand til at lancere militære operationer, strejker og passende militære aktioner inden for slående afstand. Den udsender og genopretter fly og gør det muligt for flåden at manifestere sin luft strøm fra og inden for store afstande ikke er afhængige af lokale land baser for udførelse flyoperationer og manøvrer.

Hangarskibe er normalt kategoriseret efter dens konfiguration og af dens funktioner. Ganske mange af dem fungerer som anti-ubåd krigsførelse luftfartsselskaber, escort luftfartsselskaber, helikopter luftfartsselskaber, lette hangarskibe og amfibiekøretøjer angreb skibe. Andre funktioner er inden for de tre vigtigste konfigurationer i Søværnet, nemlig Catapult Assisted Take-Off Men Arrested Recovery, Short Take-Off Men Arrested Recovery og Short Take-Off Vertical Landing. For at få et klart billede af disse kræver en faktisk besøg på en rigtig hangarskib. Den berømte naval carrier USS Hornet nu nedlægges, og tjener som et museum, byder på en omfattende turné i en bærer, så turister kan opleve at være på et skib på første hånd. Det er næsten 900 ft i længden, med en største bredde på 192 ft, et udkast til 29 ft, Fuldlastdeplacement på 40.000 tons. Dens højde, toppen af ​​masten er 190 ft og køl til toppen af ​​masten er 229 ft. Dens oprindelige omkostninger var 69 millioner dollars.

For en civil til at besøge et hangarskib, ville den første mulighed være at finde eller deltage i en gruppe tur eller en udflugt, som tilbyder en okulær besøg luftfartsselskaber. En mindesmærke tur i en flåde bærer ofte stilles til rådighed for turister eller lokale ildsjæle i mange rejser og touring agenturer. For det andet, med de rette identifikationer og for en betydelig gebyr, kan man være medlem af en fond. En sådan fond er Aircraft Carrier Hornet Foundation. For det tredje, hvis du er medlem af et museum gruppe, får dig til at deltage carrier ture gratis eller til en lav afgift. Gebyrer er rimeligt nok, spænder fra $ 5,00 til $ 14,00 for generelle optagelse.

USS Hornet Museet er åbent fra 10:00 til 05:00 dagligt og gør det muligt for turister og gæster til at undersøge dele af fartøjet. Museet kan endda give en tour kort til selv ture. Fortællere er tilgængelige til at lede turen og besvare spørgsmål vedrørende skibet. Tour tip er også, som kort, orientering videoer, historiske kataloger og brochurer til ens fulde påskønnelse af skibet samt at bibringe sikkerhedsretningslinjer for ens nydelse af turen.

Ofte er strenge forholdsregler iværksættes under turnéen. For eksempel bør man holde mindreårige ledsaget af voksne på alle tidspunkter. Gæsterne rådes til at bære komfortable sko og kjole i lag. Kæledyr er strengt ikke tilladt. Herudover er informeret om udstationerede forholdsregler på alle stiger, lave faste udgifter og knæ-patter. Tegn, der siger "Du må ikke køre eller touch kontrol og skifter," er alle over, at hele tiden minde de besøgende, at det er et operationelt fartøj.

I dag, flåden har 11 luftfartsselskab strejke grupper, hvor 10 er operationelt baseret i amerikanske farvande, og man er indsat i Japan. En strejke gruppe i dag har et supplement af en hangarskib, to guidede missiler krydsere, to anti-luftskyts krigsskibe og to anti-ubåd destroyere eller fregatter. Dens eneste formål er at opretholde magtbalancen i den tildelte område.

Man behøver ikke rigtig deltage i flåden at få et stykke af handlingen i disse massive krigsskibe, kan du tilmelde dig og være turist. Nu hvor du ved, hvordan man besøge et hangarskib, begynde at lede efter lokale hangarskibe til at besøge!