Sådan besøge Berlinmuren

I over 25 år, Berlinmuren delte en by og tjente som et grelt eksempel på rædslerne i den kolde krig. Den tyvende årsdagen for når væggen blev revet ned November 9, 2009, hvilket gør dette det perfekte året at besøge Berlinmuren.

Da muren faldt den 9. november 1989 blev det delt op i store dele at Tyskland gav som gaver og i mindre bidder, som folk, der sælges som souvenirs. Der er fordele og ulemper ved, at fordi hvis du ønsker at besøge Berlinmuren, behøver du ikke nødvendigvis at gå til Berlin; men, hvis du går, er du nødt til at vide, hvor man skal lede.

Pieces er nu over hele kloden, bevis for, at selv folk, der ikke bor i det delte Tyskland blev rørt af eksistensen af ​​denne konkrete ar. Hvis du ønsker at fejre dette jubilæum ved at besøge Berlinmuren men er ude af stand til at gøre en tur til Tyskland, se dig omkring - der kan være et stort stykke i nærheden af ​​dig. Flere stykker er i USA, herunder et afsnit i Manhattan på 53rd Street. Pieces er også i nogle præsidentvalg biblioteker i hele landet. Der er stykker i Canada, Europa, Afrika og Asien samt.

Hvis du besøger Berlinmuren i sin oprindelige hjem, er der flere steder at finde det. Én sektion er ved Checkpoint Charlie, nær det sted, hvor muren faktisk stod for alle disse år. Den største del af muren står ved floden Spree nær Ostbahnhof. Dette afsnit var faldet i forfald, men kunstnere vil bidrage til at genoprette og opdatere det som en del af mange planlagte jubilæum. Et andet stykke er placeret inde Europacentret, et stort indkøbscenter og business center nær Berlin Zoologiske Have.

Uanset hvilken sektion du besøger, ser dette stykke historie med dine egne øjne gør det muligt at fortolke sin kunst. Mange sektioner stadig bærer originale kunstværker af dem, der boede i væggen skygge. Uforglemmelige øjne stirrer på dig fra stykker på Europa Center og i New York. Har borgerne i Berlin for tyve år siden føler som om de var altid bliver overvåget? Eller blev de fortæller vagterne de ser og ville en dag vidne til, hvad der var sket med dem? Uanset hvad, et besøg på Berlinmuren, især i sit jubilæumsår, er en bevægende oplevelse, så lave noget research og finde en måde at se det selv.