Sådan besøge Amsterdam Red Light District

Et besøg på Amsterdams berømte - og berygtede - Red Light District er på de fleste menneskers "to do" liste, når de rejser til Holland. Her er et nogle tips til, hvordan at besøge Amsterdam Red Light District sikkert og nydende.

Det ville tjene dig godt at besøge andre områder af byen, før du besøger Red Light District. Med sin høje turist tæthed og de unikke ting, det har at tilbyde, det Rossebuurt (betyder "rød kvarter") er ikke det bedste signifier for alt Amsterdam har at tilbyde som en helhed.

Så hvornår skal du hen? Mens Red Light District er åben i løbet af dagen, at det bedste tidspunkt virkelig opleve det er fra 23:00 til 03:00. Dette er, når kunder, diners, drikkende og turister kommer ud for at besøge de berømte damer i vinduerne.

Red Light District smalle gader få overfyldt og lommetyveri afgjort sker, så det er en god ide at lade dine værdigenstande på dit hotel. Ikke gider at bringe et kamera; på deres anmodning, er det ulovligt at tage billeder af pigerne i vinduerne. Bare bringe nogle penge, et par venner og en følelse af eventyr.

Ja, prostitution er lovligt i Holland, men andet findes på dit besøg i Amsterdam Red Light District er ikke. Der er narkohandlere på hvert hjørne, der tilbyder kokain, syre, heroin, og mange andre ulovlige stoffer. Nogle er pushier end andre, og en række af dem arbejder i pakker, så det er bedst at gå af og undgå øjenkontakt. Må ikke bekymre dig; vil der være masser af andre ting for dig at se!

Lining gaderne i Red Light District, er køn butikker, barer, bordeller, sex shows - lige fra pikant humor til shows med publikum deltagelse - og, selvfølgelig, de røde-lit vinduer. Fra smukke og ung til rund og videre, damerne står bag deres vinduer i trusser venter på en kunde. Sørg for ikke at proposition nogen du måske synes er en prostitueret, mens på gaden. Hvis de ikke er i et vindue, så er du den forkerte træ.

Selv om det er meget nemt at blive distraheret af de røde lys, ikke glip af skønheden Red Light District har at tilbyde. Glem ikke, det er stadig Amsterdam og de sædvanlige træer kanaler, 14. århundrede arkitektur og smalle gader på interessante vinkler er der, ligesom andre steder i Holland. Faktisk sidestilling mellem den gamle verdens charme og nye verden festivas er en del af oplevelsen.