Sådan beskytter vores børn mod fedme i 2009

Da vi var børn, vi voksede op at bekymre sig om at komme på cyklen og ridning med vores venner eller spille baseball og fodbold. Vi havde altid masser af valg for at få den øvelse, som vi havde brug for og didnÂ't engang, vi var at få det. Men i dag kan du se, at tingene har ændret sig. Vi plejede at have til at gå til vores venner hus for at tale med dem, og nu har de mobiltelefoner og internettet til at kommunikere. Hvilket betyder at de brug ikke nødt til at flytte eller gå længere. De har også video-spil at spille i stedet, hvilket også betyder mindre motion.

Jeg læste ikke længe siden, at i 2012 80% af Amerika vil være over vægten eller fede. Jeg læste også Dept. of sundhed i NY stat siger, at 10% af 4 til 5-årige er overvægtige, og som de bliver ældre én i 5 drenge (aldre 6-11) er overvægtige. Det er en skræmmende kendsgerning, fordi overvægt fører også til mange sundhedsmæssige problemer, herunder forhøjet blodtryk, diabetes, og måske endda nogle kræftformer. Den dårlige del er, når børnene tager på i vægt deres fedtceller bo der og når de mister vægt, de skrumpe. Så når børnene begynder at spise mere igen de celler forbliver sultne og begynde at få større igen. Det er derfor, det er så vigtigt at starte unge i at uddanne dine børn om risikoen ved fedme.

Der er ting, vi kan gøre for at lære vore børn at være opmærksomme på deres spisevaner. Lader det i øjnene børn ikke gør shopping for vores hjem, gør vi. Så vi kan starte med at købe de rigtige dagligvarer. Så slippe af med de dårlige fødevarer og begynde at vise dem, at det er sådan, du skal spise for at få et sundt liv. Tænk på, hvor dette vil hjælpe dig så godt. Hvis vi starter vores børn i en ung alder til at spise frugt, grøntsager og sunde snacks, du ville blive overrasket over hvor de virkelig kan lide dem. Der er andre fødevarer, der er sunde såvel som yoghurt, sukker fri budding, juice pops, eller endda hele korn korn med skummetmælk. Mange gange er det forældrene, der brug ikke spiser nok af disse og derefter vores børn følge. Jeg ved, hvad du tænker: børn elsker fastfood, godt derefter arbejde på at komme af med de fede saucer, der går på burgere og / eller endnu mindre burgere.

Dette er den vigtigste del, lære dem at være aktiv igen! Børn har brug for mindst en times spil til at brænde alt det lagrede energi. Børn har brug for efter skole aktiviteter som enhver sport, de er interesseret i. Det doesnÂ't engang at være skole tilknyttet. Det kan være dig spille fangst med dem eller jagter dem. Forestil dig, hvad denne ekstra aktivitet vil gøre for dig så godt. Pointen er forældre skal inddrages, eller de vil aldrig lære at tage vare på sig selv, når de har brug for. Hvis youÂ're en forælder, der går til motionscenter se om du kan finde en måde at involvere dine børn. Prøv at oprette en workout plan for dem og overvåge deres resultater. Det behøver ikke at være store resultater, men det lærer dem fordelene ved at udøve og viden til at gøre det. Børn følge, hvad deres forældre gør, og hvis du ryger og drikker chancerne er de vil også.

Så komme derud og begynde dine børn med en sund 2009. Det er et nyt år, en ny start, og vi ønsker, at fremtidens børn at være så glad og sund, som de kan være. Sig nej til overvægt hos børn!