Sådan Beskyt Trail Riding områder

En populær udendørs fritidsaktivitet, der bruger stier er trail ridning. Per definition trail ridning er alle ridning på naturlige stier og veje ved hjælp af heste, mountainbikes, motorcykler og andre motoriserede alle terrængående køretøjer. Der er en række spor foreninger og konkurrencer afholdt i hele landet hele året et bevis på populariteten af ​​denne udendørs aktivitet.

En af de kontroverser omkring trail ridecentre på sport indvirkning på naturlige stier og veje. Miljømæssige miljøforkæmpere hævder, at trail ridning kan resultere i overdreven og uhensigtsmæssig brug af naturlige stier og veje. De hævder også, at trail ryttere utilsigtet kan bringe med sig skadelige frø, der kan skade økosystemet i et bestemt spor.

Denne frygt er ikke ubegrundet, men lukker naturlige stier og veje til trail ridning er ikke den rigtige måde at løse disse problemer Trail ryttere kender det. Så hvad kan de gøre for at hjælpe med at beskytte trail ridning områder? Her er nogle ting, Trail ryttere kan gøre for at hjælpe med at beskytte trail ridning områder:

Deltag i en trail riding gruppe eller forening. De fleste trail riding foreninger har deres egen trail bevaringsprogrammer og forpligte sig til at udføre trail vedligeholdelse timer hvert år. De har også deres egne interne regler, der styrer deres medlemmer om, hvordan man opfører sig sikkert og ansvarligt, når trail ridning. Derudover de holder uddannelsesmæssige begivenheder, der underviser offentligheden, især dem interesseret i sport, om hvordan man bliver i forvaltere af stier, som de betrådte på.

Holde sig ajour med udviklingen vedrørende trail ridning. Hold øje med nyheder og udvikling i forbindelse med trail ridning. Hold dine ører åbne for enhver snak om trail riding i dit samfund, især eventuelle rygter om negativ indsats mod trail ridning og ryttere.

Desuden ser ud til lovgivning, der vil påvirke trail ridning og relaterede aktiviteter. For dette, vil det være bedre at holde et vågent øje med din lokale trail råd. Også se for nye og bedre måder at mindske virkningerne af trail riding på miljøet.

Være fortaler for trail ridning. Hjælp din lokale trail udvalg til at fremme ansvarligt trail ridning, i særdeleshed, og brugen af stier, i almindelighed. De kan få brug for dig til at melde sig frivilligt eller fungere som en ressource højttaler, når de gennemfører oplysningskampagner i skoler og små samfund. Ved at hjælpe din lokale stigning trail udvalg den offentlige bevidsthed om stier, får du flere chancer for at fremme trail riding som miljøvenlige rekreativ aktivitet.

Byg et partnerskab med lokale miljøforkæmpere. Hvis din trail ridning forening afholder en trail ridning konkurrence, vil det være klogt at søge råd hos den lokale bevaring gruppen om, hvordan til at gennemføre konkurrencen med mindre indvirkning på miljøet. Ikke blot vil dette gøre det lettere et godt samarbejde mellem trail ryttere og miljøforkæmpere, vil det også vise det samfund, at din gruppe er oprigtig i sin bekymring for miljøet.

Udvid dit netværk til også at omfatte andre brugere af stier. Trail ryttere er ikke de eneste, der bruger stier. Vandrere, backpackere, og campister gøre, også. Nå ud til de lokale grupper, der repræsenterer disse trail brugere. Måske kan du endda opfordre dig lokal trail riding forening at samarbejde ved udførelsen af ​​trail bevaringsprogrammer.