Sådan Beskyt hår i Winter

Sådan Beskyt hår i Winter
Paul Labrecque

Når temperaturen falder, de fleste kvinder spekulerer på, hvordan at beskytte håret om vinteren. Korte dage og lange nætter forlade masser af tid til at-home forkælelse. Med et par speciale hårprodukter gearet til at reparere og tilføre fugt til dine låse, kan du slippe tør, statisk-infused vinter hår mens du kigger godt på din favorit par støvler!

Om Paul Labrecque

I stedet for at overgive gode hår dage til Old Man Winter, vi søgte styling og beskyttelse tips direkte fra de sneklædte gaderne i New York City. Paul Labrecque er blevet anerkendt af Vanity Fair som en af landets bedste stylister, og han fortsætter med at være en in-demand stylist blandt jetsettet og berømtheder, herunder Mary Kate og Ashley Olsen, Tyra Banks, Kelly Ripka, Anne Hathaway, og Reese Witherspoon, med god grund. Med tre prisbelønnede New York city salon & kurbade, en blomstrende detail linje af fantastiske hår kur og retsmidler, og tre private herres saloner, Paulus var den første kandidat, der kom til at tænke, når vores udtørret vinter hår behov for professionel hjælp!

Uanset om du sparke sne fra dine støvler i toppen af ​​Colorado bjergene eller lounging deckside i Hollywood Hills, vil disse tips kvikke op sæsonen og sikre dine låse vinde kampen mod krus, sne, slud, og tør varme.

Sådan Fight moder natur

De fleste kvinder er i strid med Moder Natur til at holde deres hår smuk i hver sæson. Du skal blot følge Paulus 'tips og produktanbefalinger til hår, der trodser alle odds denne vinter.

Kursusrække Elements

Hår, der starter sundt, når du forlader huset, vil altid vinde kampen mod Moder Natur!

 • Massage håret med en fugtgivende shampoo som Paul Labrecque Daily Shampoo. Følg op med Paul Labrecque Daily Conditioner. De fugtgivende effekter af den søde te og døde hav mudder i disse produkter vil hjælpe med at beskytte dit hår i løbet af vinteren.
 • Brug altid en orlov i (såsom Paul Labrecque Repair Style) aloe vera beriget creme. Det fylder neglebånd, hvilket gør håret mindre modtagelige for skader.
 • Luft tør eller blæse tørt hår ved hjælp af en grooming kontrol creme. Runde orne stritter pensler bør anvendes, når føntørre hår. Hvert slag frigiver hårets naturlige sebum olie til tilstand og polere, fremme stærkere, blødere, hår fuld af strålende antistatisk glans. Plast eller nylon børster kan forårsage brud og øge skader.
 • Aldrig gå udenfor med vådt hår. Dine låse kan fryse, hvilket fører til at bryde. Ouch!

Pisk flyvsk og Static

Er dit hår gået med vinden kommer vinteren? Ingen grund til at få fat i tørretumbler ark, kan du tæmme flyvsk med Paulus 'tips. Kold luft udenfor plus tør varme indeni er ikke en gunstig ligning for dine låse.

 • At have en luftfugter i hjemmet, vil hjælpe hydrat din hud og hår, mens du sover. Minimal indsats for fabelagtig resultater!
 • Slip af nylon og plast stritter pensler, intensivere statisk.
 • Efter håret er tørret, spray en blød finish spray (såsom Paul Labrecque Straight Finish) i en orne stritter flad pensel og børste igennem for at fordele. Dette vil holde statisk i skak, uden at tynge håret ned.
 • Shine on: Tilstand, Tilstand, Tilstand! Pre, post, og lad i betingelse er nøglen til at gøre tørt, skørt hår ser sundt og skinnende.
 • Paul Labrecque Reparation Betingelse Behandling med citrongræs er det perfekte værktøj til at tilføje til din regime en gang ugentligt. Denne intensive conditioning behandling er formuleret til at styrke og genoprette hårets naturlige glans og vitalitet. Du skal blot massere ind i hovedbunden og hår for at puste nyt liv i naturlige olie flow og lad sidde med en badehætte i 30 minutter

Sådan Beskyt hår i vinter og ser godt ud

Ja, du kan sporten en beanie hverdag, hvis vejret tillader det, men hat hår gør ikke en chik stil erklæring! Pauls motto for at se godt?

"Gå ikke på kompromis stil! Du kan stadig have det sjovt med dit hår, virkelig!"

 • En chignon eller blød, lav pony holder hår ser stilfuld og er mindre tilbøjelige til at få ødelagt af vinden.
 • Ved hjælp af en efterbehandling spray ligesom Paul Labrecque Straight Finish vil hjælpe med at holde disse updos på plads med blød, touchable hold.
 • Ørevarmere holde dig varm, uden at rode med dine Lokker. Hvis du hellere vil sporten en hat, sørg for at det passer, og at det er renset regelmæssigt.


Ligegyldigt hvad klima du bor i, kan vintervejr anrette skade på dit hår. Med disse enkle pleje tips, kan dit hår være smuk, selv i den koldeste sæson!