Sådan Beskyt en Linksys WRT54G router vha WAP og WEP

Sådan Beskyt en Linksys WRT54G router vha WAP og WEP

Du er forbundet med risici, hvis du bruger trådløst LAN. Sikring en trådløs forbindelse er meget vigtigt at beskytte personlige eller virksomhedens oplysninger. Nedenfor vil jeg beskrive, hvordan du sikrer Linksys trådløst bredbånd router WRT54G. Enheden er ikke sikret som standard. De fleste mennesker bruger routeren med standardkonfigurationen, der giver hackere adgang til deres internet bredbånd. Og det er ikke engang det værste. Den største fare er, at hackere kan få adgang til de personlige eller virksomhedens data, der er lagret på din computer.

Følg nedenstående instruktioner for at beskytte din enhed:

 1. Slut computeren til routeren med et netværkskabel, eller du kan oprette forbindelse til routeren via en trådløs forbindelse. Bemærk, at dit trådløse kort i computeren skal være aktiveret.
 2. Åbn din webbrowser. Enter: http://192.168.1.1 i adressefeltet. Dette er en intern IP-adresse få adgang til din router. Tryk på tasten Enter.
 3. Når anmodningen adgangskoden vises forlade brugernavn feltet tomt. Som standard er admin.
 4. Når du er logget ind, er du ikke forpligtet til at ændre standard administrative password. Men er det helt anbefales, at du ændre standard adgangskode ved at klikke på fanen Administration og Management. Indtast en ny adgangskode i feltet Adgangskode og igen i Indtast felt for at bekræfte.
 5. Jeg anbefaler at indstille Remote Management post som Deaktiver. Det vil være endnu et lag af sikkerhed for din router. Med denne konfiguration kan du kun få adgang til din router til programmering ved hjælp af et standard Ethernet netværkskabler.
 6. Hvis du vil gemme den nye adgangskode, skal du klikke på Gem indstillinger nederst på siden.
 7. For at undgå ubudne gæster adgang til dit trådløse forbindelse vil vi begynde at arbejde med fanen Wireless.
 8. I den grundlæggende trådløse indstillinger indtaste et navn til dit trådløse netværksforbindelse i det trådløse netværk (SSID). Indstil den trådløse Broadcast til Disable.

  Når trådløse klienter overvåger lokalområdet for trådløse netværk til at associere med, vil de opdage SSID udsendes af routeren, hvis Broadcast er aktiveret. Du må ikke udsende routerens SSID. Det skal deaktiveres.

  Bemærk, at din SSID bør fastsættes efter tilsvarende regler for indstilling af en adgangskode, f.eks mindst 8 tegn, en kombination af bogstaver, tal og ikke på hinanden følgende tegn.

  Deaktivering af SSID broadcast er ikke en stærk sikkerhed indstilling, men det kan hjælpe med at forhindre ubudne gæster i at dele dit WLAN. Husk at gemme dine indstillinger.

 9. Aktiver netværksgodkendelse og Sådan Beskyt en Linksys WRT54G router vha WAP og WEP
  kryptering. I rækkefølge stærkeste på svageste:
  WPA2-PSK (datakryptering TKIP eller AES)
  WPA-PSK (datakryptering TKIP eller AES)
  WEP (256 bit) - Svag, men bedre end ingen kryptering
  WEP (128 Bit) - Svagere, men bedre end ingen kryptering
  WEP (64 bit) - svagest, men bedre end ingen kryptering
 10. WEP - Wired Equivalent Privacy
  WEP er en krypteringsmetode, der anvendes af WLAN-enheder til at kryptere data, der sendes via luften. Det kan konfigureres i mindst én af tre måder på alle WLAN-enheder. Enten Ingen WEP, 40/64 bit WEP eller 128 bit WEP.

  Der er velkendte hacking metoder til at besejre WEP. Den eneste forskel mellem 40/64 eller 128bit er den tid det tager en hacker at besejre den. I dag, kan 40/64 og 128 bit WEP hurtigt og nemt besejret. WPA og WPA2 er langt mere sikre alternativer til WEP. Når det er sagt, WEP giver en større grad af sikkerhed end ikke bruger WEP.

  Hvis du ønsker, vil systemet oprette WEP-nøglerne til dig. Bare klik på Generer og de ​​4 taster vises. Vær opmærksom på den, du vil tilføje i den trådløse enhed.

  Brug en langvarig, unikke krypteringsnøgle, som er ikke-indlysende og rotere det ofte.

  Overveje at bruge en tilfældig nøgle generator, som denne http://darkvoice.dyndns.org/wlankeygen at generere nøglen.

 11. WPA - Wi-Fi Protected Access (WPA) eller WPA2
  WPA og den efterfølgende WPA2 er krypteringsmetoder, der anvendes af WLAN-enheder til at kryptere data, der sendes via luften. De fleste hjemmebrugere vil bruge WPA og WPA2 med en foruddelt nøgle (PSK). For privat bruger, anbefales det muligt WPA2 eller WPA.
 12. Nu er du nødt til at gå til den trådløse enhed i den bærbare og / eller stationære og sørg for trådløse konfiguration passer routeren konfiguration. Den trådløse konfiguration kan variere, afhængigt af producenten af ​​enheden og operationelt system.
 13. Klik på Gem indstillinger for at gemme indstillingerne.
 14. Jeg anbefaler, at du sikkerhedskopiere dine indstillinger, hvis du har brug for at nulstille routeren tilbage til det fabriksindstillinger:
  (Klik på Administration fanen og Config Management. Klik på Backup og vælg en fil for at gemme indstillingerne.)
 15. Hvis en eller anden grund du ikke bruger det trådløse netværk i din router, jeg anbefaler, at du deaktivere den trådløse
  signal: (. Gå til fanen Trådløs og i Basic Wireless Setting Skift Wireless Network Mode til Deaktiver.) Du kan gå tilbage til den samme side senere og Aktiver det trådløse netværk. Du vil ikke miste din konfiguration.

Nu er du klar til at gå og have en stille brug af din trådløse internet router.

Det anbefales også at have en opdateret anti-virus og en meget god firewall. Det vil ikke påvirke i brugen af ​​din router, men vil hjælpe dig med at beskytte din computer.

Julio Rocha

Nødvendigt værktøj:

 • Grundlæggende kendskab til trådløst internet