Sådan Beskyt en CD fra Kopiering

Sådan Beskyt en CD fra Kopiering

Teknologi er blevet så avanceret, at praktisk talt alle aspekter af produktionen kan gøres på computeren. Fra oprettelsen af ​​proprietære videoer, musik og bøger til distribution af disse materialer, alt hvad du behøver er din personlige computer og nogle støtter programmer, og du er din egen producent og distributør. Og hvilken bedre måde at lave kopier af din kreation end ved at sætte dem på cd'er. Her er enkle trin til at kopiere-beskytte cd'er på en Windows-drevet computer, så du er sikret materialerne vil ikke formidles uden din tilladelse.

  1. Kend de ting, der er nødvendige. For det første bør en personlig computer med den nyeste version af Windows såsom XP eller Vista anvendes. Næste er at have Nero, en af ​​de mere populære cd-brænding software applikationer, skal installeres. Tilføj til, at CloneCD der er en disk dobbeltarbejde værktøj. Endelig mindst to stykker af en pålidelig mærke af skrivbare diske.
  2. Brænd materialet på disken. For det første er du nødt til at lave en liste over alle de materialer, du ønsker brændt på din helt egen kopibeskyttet cd. Hvis du vil være brændende ophavsretligt beskyttede sange, ville det være godt at hente fra Creative Commons. Dette er et websted, der giver mulighed for kopiering af musik lovligt. Bagefter åbne Nero Burning ROM og starte en ny Audio CD-projekt. Bare markere og tilføje alle de filer, du vil inkludere. Disse kan være sange, videoer eller dokumenter. Når du er parat til at optage, skal du blot klikke på knappen Brænd på Neroâ € ™ s værktøjslinje. Kontroller fanen i Brænd for at sikre, at det felt, der siger Afslut disken ikke er markeret. Når sikker, skal du åbne det optiske drev og indsætte en cd og derefter klikke på Brænd.
  3. Omfatter nogle data session. Hvis du ønsker at inkludere nogle flere datafiler, sige for eksempel sangtekster af de lydspor, du har inkluderet, så ville det være nødvendigt at medtage nogle data session på cd'en. Gør dette ved at åbne endnu en Nero kompilering. Sørg for, at du vælger CD-ROM ISO for projektet type. Klik på Start multisessionsdisk fra fanen Multisession. Kontroller fanen ISO at sikre, at data-tilstand i mode 2 / XA er valgt. Når du har valgt alle de ekstra data session, du vil medtage så youâ € ™ re klar til at brænde denne på disken. Fra værktøjslinjen skal du klikke på Brænd. Endnu en gang, skal du åbne det optiske drev og indsætte cd'en du har brændt et stykke tid tilbage efter trin 1. Klik på Brænd og et pop up vindue vises for at informere dig om, at den cd, du netop har indsat ISNA € ™ t tom. Bare klik på Ja, og de nye datafiler vil blive tilføjet.
  4. Ændre CD indhold til CloneCD billedfil. Åbn CloneCD ansøgning samtidig sikre, at CD'en er stadig i drevet. Vælg den knap, der hedder Læs til billedfil. Vælg det drev og klik derefter på Næste. Klik på Multimedia Audio CD og derefter på Næste igen. Bedre at gemme filen på skrivebordet for lettere adgang. Bagefter skal du klikke på OK for ripping at starte. Den CloneCD fil gemmes i tre formater nemlig .ccd, .img og .sub.
  5. Copy-Protect. Den .ccd fil kan ændres for at give CD passiv beskyttelse. Man kan skabe ændringer i denne fil ved at åbne den i Notesblok. Dette vil indebære en lille viden i programmering. For at automatisere og omgå denne proces, kan du bruge dette online applikation udviklet af J. Alex Halderman. Det er beliggende i denne URL: http://www.cs.princeton.edu/~jhalderm/blog/passive/. Hvad du skal gøre, er helt skåret alt indhold i .ccd fil (åbnet i Notesblok) og indsæt den på online ansøgning. Klik på "Upload" knappen, og en modificeret version vil erstatte det oprindelige indhold. Kopier dette modificeret version og indsætte den tilbage på Notepad, gem den og derefter afslutte.
  6. Brænd det nye billede. Sæt en tom cd, og genstart CloneCD. Vælg "Skriv Fra billedfil 'valgmulighed. Vælg den ændrede .ccd, det relevante optiske drev og klik på Næste. Vælg "Multimedia Audio CD 'og klik derefter på OK. Den brændende proces begynder, og når der er færdig du nu har en kopibeskyttet cd.

Denne metode til at kopibeskytte en CD kaldes passiv beskyttelse. Når du har ændret .ccd fil, du faktisk skabt to spor af det. På grund af en mærkværdighed i Windows CD audio drivere, når det kommer til flere sessioner, vil lydsporene i en multimedie-cd med passiv beskyttelse forblive usynlige for de fleste medieafspiller programmer.