Sådan Beskyt dit hjem, mens du er på ferie

Rejser du med en falsk følelse af sikkerhed efter seponering dine aviser og arrangere at have din græsplæne mejet, mens du er væk? Tag et par minutter til at gennemgå disse 25 tips, før din næste ferie eller forretningsrejse.

 1. Hold din tunge. Selv om det er fristende at chatte i offentligheden om din kommende tur med bank stemmetællere og købmandsforretninger kontorelever, kvæle trangen. Den person, der står på linje bag dig kan være en professionel skurk, der kunne bruge oplysningerne til at røve dine lokaler, mens du er væk.
 2. Undgå reklame dine hensigter. Aldrig skrive en "housesitter ønskede" reklame. Hvor tror du, en skurk vil kigge efter potentielle break-in mål? I stedet skal du kontakte en professionel Housesitting service.
 3. Underret myndighederne. Vær sikker på at anmelde din politiet og alarm selskab med dine rejseplaner. Give dem en lokal kontakt i nødstilfælde og en måde at komme i kontakt med dig, mens du er væk, herunder en celle telefonnummer, hvis det er muligt.
 4. Sørge for ekstra politipatruljer. Spørg de lokale politimyndigheder, hvis de ville være villige til at patruljere dit nabolag oftere under dit fravær.
 5. Hold din housesitter in-the-know. Tag dig tid til at skabe en udskrift eller skrive en note, der beskriver placeringen af alle vand / gas ventiler, sikringsbokse, og de ​​vigtigste afbrydere. Giv kopier til din housesitter og din nødsituation kontaktperson.
 6. Få mest ud af dit kamera. Tag billeder af alle, der har tilladelse til at få adgang til lokalerne i dit fravær, herunder naboer, entreprenører, værftet vedligeholdelse mennesker og kæledyr sitters. E-mail eller give kopier til den, der holder øje med dit hjem.
 7. Lad der blive lys. Nogen planlægger en røveri vil generelt undgå veloplyste områder. Bevægelsesfølsomme yard lys har afskrækket mange indbrud.
 8. Gøre det sværere faktor. Crooks forsøge at bryde ind og komme væk så hurtigt som muligt. Hvis det tager dem længere end 60 sekunder til at få posten, vil de sandsynligvis til at opgive forsøget. Installer døde bolte på alle vinduer og døre for at gøre indbrud sværere og tidskrævende.
 9. Installer et alarmsystem Grunden en overvåget alarm system er indlysende:. Øget sikkerhed til dit hjem. Du kan dog også opleve, at dit forsikringsselskab vil tilbyde lavere priser. Faktisk kan de være i stand til at anbefale alarm virksomheder og / eller give rabatkuponer.
 10. Reparation og udskift. Før du går, skal du kontrollere alle udvendige lamper. Udskift pærerne eller reparer om nødvendigt.
 11. Vedligeholdelse af værftet. Et velholdt gård skaber en boede i indtryk. Sørge for at få din græsplæne mejet og hække trimmes om sommeren, bladene raked i efteråret, og sne fjernes i løbet af vinteren.
 12. Pas på de små detaljer. Sørge for nogen til at hente din post hver dag og flyt papirkurven til kantsten på skrald dag.
 13. Skabe illusionen af belægning. Scatter nogle børns legetøj omkring værftet. Lån dem fra en ven eller nabo, hvis du ikke har nogen børn i din egen.
 14. Parkere en bil i indkørslen. Hvis du normalt parkere i din garage, flytte dit køretøj ind i indkørslen. Sørge for nogen til at flytte det til tider, eller bede en nabo til at bruge din indkørsel til parkering.
 15. Tag garage døråbner. Virksomheder fremstiller garageportåbnere på samlebånd. Mange vil have de samme frekvenser eller kombinationer. Det betyder, at en udenforstående kan være i stand til at åbne din garage, utilsigtet eller med vilje, ved at bruge en anden åbner.
 16. Gør brug af din værdiboks. Lad ikke smykker og mindre værdigenstande i dit hjem. I stedet flytte dem til dit pengeskab.
 17. Spar elektricitet. Tag alle men vigtige apparater, computere og elektronik. Ved at gøre dette, vil du beskytte bølge-følsomt udstyr, spare el og spare lidt penge.
 18. Sluk alle telefon- ringetoner En telefon, der ringer -. Og ringe - og ringe - uden at blive samlet op er et indlysende tegn på en ledig hjem.
 19. Vær forsigtig med telefonsvarer og telefonsvarer-beskeder. Du må ikke efterlade en besked, der siger noget lignende, "Vi er i Hawaii for et par uger. Vi ses, når vi kommer tilbage!" Dette er en åben invitation til ballademagere. I stedet optage en generisk besked såsom "Du har nået Jess og Bob. Vi kan ikke komme til telefonen lige nu, så du efterlade en besked."
 20. Vær forsigtig med reservenøgler. Hvis du kan finde din reservenøgle under en sten, i en havenisse, eller over døren, så kan en tyv. Lad dine overskydende nøgler med din housesitter eller akut kontakt.
 21. Luk for vandet. Slanger foråret lækager på det mest ubelejlige tidspunkter. Undgå vandskader ved at slukke for vandet til apparater såsom opvaskemaskiner og vaskemaskiner.
 22. Brug timere kreativt. Tilslut timere til en radio og et par lamper, så de vil tænde og slukke med tilfældige intervaller i løbet af dagen. Forbipasserende vil tro, at nogen er hjemme.
 23. Fastgør alle kæledyr døre, døre og vinduer Burglars kan få adgang til din ejendom fra forbavsende små åbninger -. Inklusive kat døre. Fastgør alle kæledyr døre og husk at låse hver eneste vindue og dør, herunder reglerne om garager og udvendige bygninger eller opbevaring skure.
 24. Lad klimaanlægget på. En inaktiv klimaanlægget på en scorching dag er en stor fingerpeg om, at ingen er hjemme. Lad din klimaanlægget på en moderat indstilling, så det vil aktivere under varme dage.
 25. Ryd din telefonsvarer eller telefonsvarer. Mens du er væk, skal du kontrollere dine beskeder regelmæssigt for at undgå bipmønstre, umiddelbare svar, eller "telefonsvarer fuld" beskeder, der kunne tyde på en tom hjem.

Gør dit hjemmearbejde, og derefter nyde din ferie uden at bekymre sig om home-sweet-home.

Vær sikker og for at besøge 111 Travel Directory og 1000 + rejse tips for endnu flere rejsetips og information.