Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Dit liv er "Aces", men du konstant står misundelige mennesker, der stræber efter at ødelægge det? Geniusbeauty.com vil fortælle dig, hvordan du reagere på misunde ordentligt og forsvare dig selv mod negativitet.

Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Hvorfor gør folk Envy?

Misundelse er en naturlig menneskelig følelse, fordi det er menneskets natur at sammenligne os med andre i forskellige områder. Derfor misundelse som sådan har ingen grænser: man kan misunde professionelle perspektiver, hurtig vækst karriere, fysiske udseende, sundhed, lykkelig personlige liv, etc.

Få mennesker kan lide at blive misundt fordi misundelige folk er kilden til negativ energi. De diskuterer dig bag din ryg, taler arrogant eller aggressivt, søger at lade dig ned, i almindelighed - de ønsker at såre dig på enhver mulig måde.

Mennesker med fine mental organisation er særligt modtagelige for misundelse. De er følsomme, venlige, bange for at fornærme eller fornærme en anden person. Når du er i en klæbrig net af en misundelig person, er de ofte dømt til ensomhed og konstant lider psykosomatiske sygdomme og kronisk stress.

Hvordan kan du beskytte dig selv fra den negative energi af misundelse?

Må ikke fortælle en masse om dig selv

Sikker på, det er rart at dele dine glæder og resultater. Men hvis en person viser hans / hendes overlegenhed for nidkært, praler af succes og altid taler om den store sammenhæng med myndighederne og de sejre i romantiske anliggender, vil det helt sikkert medføre irritation i mennesker, tilbøjelige til misundelse.

Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Så for at flygte fra misundelse, opgive den vane at sætte dig selv frem for andre. Det er at foretrække at tale om dit personlige liv - din mands succes, din intelligente børn, din forståelse Svigermor - kun med din familie, og ikke er på arbejde. Da der altid vil være mennesker, der ikke har en varm familie - ulykkelige hustruer eller enlige kvinder.

Må ikke Flirt på arbejdspladsen

Især med flere mænd på en gang. Selv hvis din virksomhed er i rivende udvikling. På en sådan måde, vil du ikke ender med at have fjender i den kvindelige halvdel af kolleger.

Hvordan de skal agere på firmafester?

Uanset hvor stor din fest humør er i hvert fald ikke forherlige dig selv. Du vil hellere beundre andre mennesker, omgivelserne, arbejdet i de myndigheder, skuespillernes præstationer og så videre.

Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Du må ikke vise din overlegenhed

Hvis du konstant føler din intellektuelle overlegenhed i en gruppe eller et team, viser ikke det. Især ikke gør det i forhold til myndighederne. Prøv at bruge din intellektuelle potentiale til at vokse åndeligt og professionelt.

Være Taktfuld når man taler til andre

Hvis du har problemer med selvværd, ikke hæve det på bekostning af andre. Undgå at sige "Jeg er så smuk og moderigtigt. Ikke som dig. «Ved udlevering, gør ikke ondt og ikke sætte dine samtalepartnere i akavet stilling.

Forklar ikke & undskylde dig

Hvis du har hørt "fiction" historier om dig selv, og de er klart forskellige fra virkeligheden, ikke rase, eller tværtimod, græde. Du må ikke vende sig bort fra konflikten. Fast og kort, fortælle misundelig person, hvad han / hun siger i øjeblikket, er ikke sandt.

Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Du bør ikke få blandet i argumenter, hvorfor dette ikke er sandt, hvordan tingene virkelig er, og så videre. Husk, at enhver undskyldning vil blive behandlet af din modstander som en personlig sejr. Og du behøver ikke det. Stop gossiping resolut og gå tilbage til din virksomhed, som om intet er sket.

Sådan at reagere på Envy?

I nogle tilfælde kan den misundelig person, være en god mand, men han / hun er meget ulykkelig, og vred på livet. Og du er ikke skyldig i den. En sådan person kan have gode forretningsforbindelser med dig. Hvordan man gør det? Du skal blot for at øge selvværd din samtalepartner.

Udvikle selvværd i People misunde Du

Etaperne i at hæve din samtalepartner selvværd omfatter:

  • Under samtalen, finde ud af, hvilke værdier denne person har. Tal om disse værdier. Du vil helt sikkert komme ned til nogle udtalelse. Sørg for at sige, at du støtter dette og hint.
  • Mens kommunikere, finde ud af, hvad denne person gør bedre end dig. For eksempel bager pandekager, beregner i tankerne.
  • Find en måde at nævne, at desværre pandekager er ikke din stærke side, og du kan ikke forestille dig dit liv uden en lommeregner. Det er vigtigt at komme op med noget uvirkeligt og ikke at overdrive. Din manglende evne skal lyde ægte, ellers den interviewede vil føle en fangst. Hvis du ikke kan finde et par dårlige færdigheder, diskutere bare én ting. Pointen er at være oprigtig. Når modstanderen mener, at du ikke er så god i det mindste noget, han / hun vil falde til ro.
  • Spørg din modstander til at lære dig noget. Spørg, hvordan man forbereder dej til pandekager og hvad asken skal være. Selv hvis du ikke finder det særligt interessant, skal du gøre det af to grunde. Den første er at lade den anden person ved, at han / hun betyder noget for dig og samfundet, og at han / hun er værdifuld og nødvendig, og den anden grund er, at ekstra viden aldrig vil forstyrre dig.
  • Vær oprigtigt taknemmelig for rådgivning. Du vil accepterer, at det er svært at misunde den person, der er oprigtigt taknemmelig for din hjælp og deltagelse.
  • Det er korrekt, når man taler om den kommunikation med én misundelig person. Hvis du er omgivet af en hel "flok" af misundelige individer, og kommer i kontakt med dem er afgørende, bør du starte med en leder.

Sådan Beskyt dig selv mod Envy?

Vil du være ensom, hvis alle er jaloux på din succes?

Ofte hvis en person er misundte, han / hun er simpelthen ladt alene. Hvad kan du gøre? Det vigtigste er ikke at gå i panik og ikke at holde nogen. Må ikke blive fornærmet eller ked af, at dine gamle venner og bekendte har vendt væk fra dig som et resultat af din succes.

Glem ikke, at livet altid kører efter den balanceorienterede loven. Du har ændret - du har fået ny viden og blive mere succesfuld, har du nye interesser, mens de "venner" har stadig den samme situation. Følgelig vil de gå til de mennesker, der ikke har brug for at ændre. Efter at have ændret sig, vil du finde nye venner, som vil passe perfekt ind i din nye verden. Du er ved at ændre - og verden omkring dig ændrer sig også.