Sådan Beregn kalorier forbrændt på en dag

Sådan Beregn kalorier forbrændt på en dag

Hvor mange kalorier brændt på en dag? Svaret afhænger af en lang række individuelle faktorer. Der er mange aspekter af dit liv og helbred, der gør en unik bestemmelse for din krop af, hvor mange kalorier brændt på en dag.

Faktorer, der indvirker kalorier forbrændt på en dag

Antallet af forbrændte kalorier på en dag af kroppen afhænger af mange faktorer unikke for den enkelte. Alles krop er forskellige og reagerer på en lang række ting. Generelt er det muligt at beregne mængden af ​​forbrændte kalorier dagligt baseret på en middelværdi, der fra en stor stikprøvestørrelse af befolkningen. Nogle af de faktorer, der påvirker, hvor mange kalorier din krop forbrænder dagligt følger.

Aktivitetsniveau

Jo mere aktiv du er, jo flere kalorier du forbrænder. Aktivitetsniveau består af, hvor meget motion du får, og hvor aktiv eller stillesiddende du er i dit job. Det omfatter også, om du primært stå, sidde eller ligge ned i løbet af dagen og om du rastløs eller sidde stille.

Kropssammensætning

Mange mennesker er overrasket over at erfare kropssammensætning spiller en rolle i, hvor mange kalorier din krop forbrænder. Lean væv - specielt muskel - har flere kaloriefattige krav end kropsfedt. Dette er en af ​​grundene til mænd typisk har højere kaloriefattige behov end kvinder - fordi deres krop har tendens til at have en større mængde muskler naturligt, mens kvinders kroppe tendens til at have en højere fedtprocent.

De fødevarer, du spiser

Til en vis grad, kan de fødevarer, du spiser påvirker din krops kaloriebehov. Mens mange eksperter mener en kalorie er en kalorie, og hvis du spiser færre kalorier, end du forbrænder, vil du tabe; andre eksperter er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved den konventionelle visdom, at alle kalorier er skabt lige. For nogle mennesker, ser det ud alle kalorier er ikke skabt lige. I nogle tilfælde kan tomme kalorier i form af sukker og simple kulhydrater behandles forskelligt af kroppen. En række personer med lav kulhydrat kost, såsom Atkins Diet og den amerikanske diabetes diæt har fundet de kan spise nogle flere kalorier, hvis de udelader sukker. Uanset om dette er sandt for dig eller ej, behøver tomme kalorier i sukker og simple kulhydrater som hvidt mel ikke bringe noget til din kost ernæringsmæssigt og er altid bedst, når der holdes på et minimum.

Andre faktorer,

En række andre faktorer kan påvirke, hvor mange kalorier din krop forbrænder, så godt. Disse er for det meste relateret til din krops unikke makeup og omfatter:

  • Sygdom i skjoldbruskkirtlen
  • Stressniveauet
  • Mængde søvn du får
  • Kropskemi spørgsmål såsom cortisol
  • Genetik

Beregning kaloriefattige behov

Med alle de faktorer, der makeup din krops individuelle behov, er det muligt at beregne, hvor mange kalorier din krop forbrænder på en dag? Svaret er kvalificeret ja. Videnskaben har skabt formler, der giver dig mulighed for at beregne en generel antal kalorier din krop forbrænder dagligt. Disse formler er baseret på gennemsnit taget fra store prøver af mennesker. Ved hjælp af dem kan du komme tæt på at beregne, hvor mange kalorier din krop forbrænder på daglig basis.

Basal Metabolic Rate (BMR)

Dit basale stofskifte er et gennemsnit baseret på en stor prøveudtagning af mennesker. Den beregner det mindste antal kalorier din krop sandsynligvis brug for at opretholde kroppens funktioner, såsom vejrtrækning og cirkulation. Du kan beregne din basal stofskifte ved hjælp af en BMR regnemaskine; men det er vigtigt at bemærke din BMR er det mindste antal kalorier din krop har brug for at opretholde sine livsfunktioner. Du bør aldrig spise færre kalorier end dette tal i et forsøg på at tabe sig, medmindre at gøre det af en kvalificeret læge.

Harris Benedict ligningen

Brug af Harris Benedict ligningen giver dig mulighed for at opnå en generel nummer, der fortæller dig ca. hvor mange kalorier din krop forbrænder dagligt baseret på dit aktivitetsniveau. For at kunne bruge Harris Benedict ligningen, skal du beregne din BMR og derefter tage en rigtig ærligt blik på hvor aktiv du er på en daglig basis. Det Harris Benedict ligningen derefter forsyner dig med en multiplikator baseret på din selvvurderet aktivitetsniveau, der fortæller dig ca. hvor mange kalorier din krop forbrænder på en daglig baser baseret på disse aktivitetsniveau.

Hvad betyder alt dette?

Nu hvor du har beregnet din BMR og ved omtrent hvor mange kalorier din krop forbrænder på daglig basis, kan du tage disse numre og bruge dem som en måde at skræddersy dit eget vægttab program. Ved at tælle kalorier hver dag, kan du sikre, at du spiser nok kalorier til at opretholde kroppens basale funktioner, mens det stadig giver din krop med en kalorie underskud forpligtet til at tabe sig. Generelt anbefales det, at du tager din Harris Benedict nummer og spise mellem 200 og 500 færre kalorier dagligt end beregnet for at tabe sig, og sørg for, at du aldrig spiser færre kalorier end din BMR kræver.

Kendskab begge disse tal kan hjælpe dig til at enten tabe eller opretholde dit vægttab. Tallene kan også hjælpe dig med at oprette et personligt program for kost og motion for at hjælpe dig med at opfylde dine vægttab mål.