Sådan Beregn kalorier forbrændt mens Sleeping

Antallet af forbrændte kalorier afhænger af en persons niveau af fysisk ikke-fysiske aktiviteter. En ikke-fysiske aktivitet som at sove kræver stadig kroppen til at forbrænde fedt og sukker, at bruge energi i processen. Hvor mange kalorier er brændt under søvn afhænger af flere faktorer. Vægt, alder, køn, metabolisme og miljø påvirke hastigheden dermed folk er forskellige i mængden af ​​forbrændte kalorier hver dag.

Beregning kalorier forbrændt

Under søvn, en persons vægt og antallet af timer, han / hun sover bestemme, hvor mange kalorier er brændt. Normalt en person brænder ca. 0,42 kalorier for hvert pund i en times søvn. For eksempel kan en 150 £ person, brænder omkring 63 kalorier i en time. Hvis denne person sover i otte timer i alt, han / hun brænder 504 kalorier for hele varigheden. Bare gange den gennemsnitlige rente med hvert pund af vægt og antal timers søvn. Derfor tungere en person, såvel som den længere en person sover, jo flere kalorier er brændt.

Andre faktorer, der spiller

Muskelmasse påvirkninger forbrændingshastigheden kalorier. Selv mens du sover, en person med større muskelmasse forbrænder flere fedt og sukker i forhold til en person med gennemsnitlig muskelmasse, eller værre, en person med flere fedtstoffer. En enkelt pund af muskel forbruger 50 kalorier for en hel dag, mens et pund fedt forbruger kun ni kalorier.

Metabolisme spiller også en central rolle i kalorieindhold brænding. En aktiv person, kræver mere energi og forbrænder flere kalorier. På den anden side, en person med langsommere stofskifte sats bruger mindre energi. Det er under søvnen, at en person fylder, hvad han / hun har mistet i løbet af dagen. Fordi en inaktiv person ikke bruge meget energi i løbet af dagen, er der ikke meget energi til at genopbygge, når han / hun sover.

I et køligere miljø, kroppen har brug for mere energi til at producere varme. På samme måde, stress eller ubehag, der forårsager urolig søvn øger niveauet af cortisol, et hormon, der produceres i binyrebarken, hvilket sænker metabolisme.

Sove og brænde kalorier

Hvad kræver det at brænde flere kalorier, selv mens du sover? Her er nogle tanker til at overveje på grundlag af de faktorer, der påvirker kalorieindhold brænding.

  • En afslappende og rigelig mængde søvn (7 til 9 timer) fører til flere kalorier brændt både i dagtimerne og om natten. Derfor er den nederste linje er: du skal have en rolig søvn, for at du til at forbrænde flere kalorier. Mangel på søvn, kan derfor føre til vægtøgning.
  • Sluk ovnen slukket vinteren, og drej klimaanlægget på under en varm vejr. En cool miljø inducerer en behagelig og rolig søvn.
  • Hold en aktiv livsstil for at opbygge mere muskelmasse og bidrage til at øge stofskiftet. På den måde kan kroppen forbrænder flere kalorier, selv mens hvile.
  • Tag det roligt. Hvis du har problemer med at sove, give dig selv et varmt bad eller drikke en afslappende te ligesom lavendel eller kamille.
  • Undgå at drikke alkohol før de går på vågeblus. Det sinker dit stofskifte sats.