Sådan behandler overdreven svedtendens

Sådan behandler overdreven svedtendens
Du behøver ikke bære en pæn bluse, du kan lide, fordi du er bange for at svede igennem den. Lyder det bekendt? 2-3 procent af befolkningen lider af overdreven sveden. Det er en medicinsk tilstand og kaldes hyperhidrosis. Det sker på grund af overaktiv skjoldbruskkirtel. Dette problem er normalt lokaliseret i underarmene, håndflader og fodsåler. De fleste patienter har det i deres armhuler. Det kan starte i alle aldre, selv i barndommen og er vanskelig at kontrollere. Jo mere du tænker over det, jo mere du sveder. Det kan have en invaliderende indflydelse på dit sociale liv. Men dette problem kan løses.

Fakta om Overskydende Svedende

  • Hver person har 2-4000000 svedkirtlerne stede under den nederste del af huden.
  • Svedkirtler findes at kontrollere kropstemperatur ved at udsende en vandig sekretion som skal afkøle kroppen.
  • Fede mennesker lider af overdreven sveden langt oftere end tynde dem.
  • Kvinder i overgangsalderen er mere tilbøjelige til overdreven sveden.
  • Metaboliske og neurologisk disorderscontribute til kraftig svedtendens.
  • Et lavt blodsukker kan forårsage hyperhidrosis.
  • Overskydende sveden kan være arvelig.

Der er forskellige behandlinger, som er effektive mod overskydende sveden.

Antiperspirant Deodoranter

Den nemmeste måde at reducere sveden er at bruge en antiperspirant deodorant. Der er gode deodoranter, der normalt arbejde, men når det kommer til overskydende sveden kan de viser ingen virkning. Nogle af dem kan forårsage irritation.

Oral Medicin

Der er en række af orale medikamenter, der hjælper til at styre sveden. Men de kan have bivirkninger sammen med ønskede dem. Du bør alligevel konsultere din læge om deres brug.

Drysol

Der er en række af orale medikamenter, der hjælper til at styre sveden. Men de kan have bivirkninger sammen med ønskede dem. Du bør konsultere din læge om deres brug. Din læge kan beslutte, at du har en skjoldbruskkirtlen problem, der fører til overdreven sved. I disse tilfælde vil du blive ordineret nogle skjoldbruskkirtlen piller, der vil hjælpe regulere denne lidelse og reducere det beløb, som din krop sveder. Når du begynder at tage disse piller, anbefales det, at du skifter til at bestille din recept online, da denne metode vil spare dig penge. Faktisk er tilgængelige online for en brøkdel af prisen som tilsvarende medicin omkostninger som et lokalt apotek, hvilket gør det meget lettere for dig at administrere din sved problem uden at det påvirker din månedlige budget mange medikamenter.

Iontoforese

Iontoforese kan også være nyttige mod overskydende sveden. Brug af fakkel batteri el, slukker svedkirtlerne.

Lær at håndtere stress

Det vigtigste er at undgå stress og ingen til at være nervøs, da nervøsitet gør os svede meget ofte. Du kan læse om nogle tips i "Tips Sådan at håndtere stress".

Botox indsprøjtninger

En mere radikal løsning er Botox injektion s. De kan lamme svedkirtler i seks måneder til et år. Det er ikke billigt - det ville koster omkring $ 800 til $ 1.500. Denne procedure har brug for en kvalificeret læge, og du bør informeres om alle mulige bivirkninger af injektionen. Det skal bemærkes, at i forhold til den kirurgiske behandling, behøver Botox indsprøjtninger ikke en omfattende bivirkninger, da de anvendes lokalt. De er blevet meget populært.

Kirurgisk behandling af overdreven svedtendens

Kirurgisk behandling betragtes som meget effektiv mod kraftig svedafsondring for de fleste mennesker og omfatter kirurgisk fjernelse af svedkirtler eller fjerne sved nerver nær rygsøjlen i den øvre bryst, som kaldes sympathectomy. Som alle kirurgiske procedurer, indebærer kirurgisk behandling af hyperhidrosis vis risiko, for eksempel, ardannelse i armene efter fjernelse af svedkirtler eller rebound sveden i tidligere uberørte områder. Please, så sørg for at blive informeret om alle procedurer ved at gøre dem.