Sådan Beat Søvnløshed Uden Receptpligtig medicin

Enhver, der har lidt af kronisk (igangværende) søvnløshed ved hvor ødelæggende det kan være. Det kan være forårsaget på grund af psykologiske faktorer som angst eller depression, og er også forbundet med smertefulde lidelser, såsom rheumatoid arthritis. Hvis du er træt af at stirre op i loftet i timevis om natten, trods hunde-træt, her er nogle forsøgt-n-testet tips til at få en god nats søvn.

  1. Hvis du overhovedet kan undgå det, skal du ikke gå den vej af receptpligtig medicin, især hvis din søvnløshed har stået på i et stykke tid. På trods af hvad nogle mennesker vil fortælle dig, sovende tabletter er adfærdsmæssigt vanedannende, og kommer fra dem, når du har været på dem i en længere periode, kan være yderst vanskeligt. Der er andre alternativer.
  2. Undgå alle stimulanser: Du kan blive en meget mere følsomme over for koffein end du tror. Selv en kop kaffe om morgenen har vist sig at påvirke den tid, det tager for at få til at sove om natten. Hvis du er en tung kaffe eller te drikker, vænne dig over en periode på en uge. Og husk, at koffein lurer mange steder, herunder mange sodavand og over-the-counter medicin. Du kan opleve tilbagetrækning hovedpine, men det vil være det værd. Også undgå alkohol og cigaretter natten.
  3. Beslut hvad det ideelle tidspunkt for dig at gå i seng hver aften, og holde sig til det, selvom du ikke er træt på en bestemt aften. Rutine er afgørende, hvis du sigter til at overvinde søvnløshed.
  4. Et koncept kaldet "sleep hygiejne" er af afgørende betydning. Væsentlige, betyder det efter en rutine, der er designet til at træne din hjerne til at falde i søvn naturligt. Du ønsker at engagere sig i aktiviteter, som du finder afslappende. For eksempel, hvis du planlægger at gå på vågeblus 11 PM, tegne et varmt bad en time tidligere, og gøre dig selv en kop urtete (helst kamille, som har søvndyssende egenskaber).
  5. Lette duftende stearinlys i badeværelset og i dit soveværelse. Drys en dråbe lavendel olie på din pude. Sørg for, at dit soveværelse er på en behagelig temperatur.
  6. Put et par dråber afslappende, søvndyssende æteriske olier i badet, ligesom lavendel og rose. Soak i badet, så længe du har det godt, og fortsæt med din "ritual". Du kan nyde at sætte bodylotion på, eller iført nyvaskede bomuld pyjamas. Uanset hvad du beslutter dig for at medtage i din "ritual", sørg for at gøre det hver aften, og i samme rækkefølge.
  7. Hvis du ønsker at lytte til musik, mens du nyder, så sørg for det er beroligende ... ikke Eminem eller Stones.
  8. Når du kommer ind i sengen, læse i længere tid end 1/2 time, og sikre, at du vælger noget lys. Ingen psykologiske thrillers, whodunits eller ikke-fiktion. Forkæl dig selv med noget "fluffy", som ikke kræver nogen tunge tænkning.

Det kan tage op til 2 uger, før du begynder at se resultater, men holde ud. Din krop vil takke dig.