Sådan Batik Paper

Håndlavede eller batik papirer er stort set håndlavede elementer. Disse besidder ofte variationer i tekstur, farve og mønster, som er meget karakteristisk for disse papirer. Selvom vægten af ​​papirarkene kan variere, er der tidspunkter, hvor små ufuldkommenheder opstår. Du vil skulle gøre plads til disse mangler, når de foretager disse håndlavede papirer. Bemærk også, at der er sandsynlighed for nogle slid på kanterne, så godt.

På trods af dette, batik papir, som også går under navnet tie-dye håndlavede papir, tilbyder smukke håndlavede designs af dristige farver. Der er mange kombinationer af design og farver sprøjtet på lærredet danner lyse, abstrakte billeder og levende design kombinationer. Batik papirer virkelig afspejler naturen i sine farverige former.

De håndlavede papirer er først knuses og derefter farvet skabe et design, der ligner dem i marmor sten. Da mønstre er fremtrædende på hver side, batik papir er ideel til at lave lampeskærme, lykønskningskort og papir konstruktioner.

Batik kan være så smuk og usædvanligt, men det er også nemt at lave. Du kan bruge batik papir at gøre en stor gave indpakning, indrammet kunst eller endda bog indpakning.

Det skal du bruge:

  • God kvalitet kunst papir
  • Billige 5 cm husstand maleri børste
  • God kvalitet voks farveblyanter
  • Kort / sukker papir
  • PVA (polyvinylacetat) klæbemidler
  • Mørk farvet maling

Når du batik papirer, skal du vælge et papir, der har en lys skygge. Papers, der har bomuldsfibre foretrækkes også. Art papir, â € ™ s stærke og tykke foretrækkes.

Læg kunsten papir på en hård, flad arbejdsflade. Næste male papiret med nogle lyse farveblyant, som fortrinsvis er tyk samt. Brug kraftige farveblyanter med masser af farver, og prøv ikke at efterlade nogen huller. Man kan også bruge vokspapir med voks opad. Dernæst hånd-tegne det design, du planlægger at bruge med en farveblyant eller slukket lys. Dit valg af oliekridt eller stearinlys vil hver producerer en anden virkning.

Du kan lave en meget simpel batik design ved hjælp af nogle kridt på papir og farve med nogle tykke våde maling (tempera). Lad det tørre og dække helt med nogle tusch. Dernæst vaskes Indien blæk ved hjælp af en pensel og noget vand til at gøre en batik effekt.

Du kan også krølle papiret til en kugle form. Efter konstruktionen er afsluttet, lad det flyde i en gryde, der er fyldt med farvestof eller blæk, indtil papiret absorberer farven. Dette hjælper knække voks.

Dernæst hænge papiret til tørre. Sørg for, at du er iført arbejdstøj eller gamle tøj, som du wouldn € ™ t tankerne få plettet. Husk at placere gamle aviser på gulvet i dit arbejdsområde. Papiret vil helt sikkert dryppe mens tørring.

Endelig, bare huske, at farvekridt vil forsøge at modstå maling, og dermed du måske nødt til at bruge nogle væv for at fjerne overskydende maling. Du kan også skrabe og fjerne voksen, eller endda bruge nogle mineralsk terpentin på papiret for at fjerne resten.

Endelig montere det færdige design på et kort eller endda sukker papir.

Du kan også stryge batik billeder mellem papirark for at gøre dem flade. Hvis du har brug en blank overflade, kan du ising nogle PVA lim. Du kan også tegne en favorit billede med kraftig farve, som vil resultere i et papir batik billede.