Sådan bankoverførsel penge ved Wire

Gennemførelse af en bankoverførsel er en af ​​de sikreste måder at overføre penge fra en konto til en anden. Da du ikke rent fysisk holde midlerne, behøver du ikke at bekymre sig om farerne ved at bringe store mængder af penge med dig. Wire overførsler er sikkert og nemt, og hvis du har nogle midler, du ønsker at overføre til en anden konto, skal du blot følge nedenstående trin.

  • Kontakt banken. Begynd overførslen ved at kontakte banken, du har med at gøre. Du kan gøre dette ved at kalde dem via telefon, eller ved at gå online. Banken vil derefter bede dig om at give nogle oplysninger. Du vil blive bedt om at give oplysninger om den person eller virksomhed, du er ledningsføring midlerne til den amerikanske Banking Association routing antal modtagerens bank, kontonummer på modtageren, adresse og nummer på den bank, hvor du ledningsføring midlerne , og kontaktoplysninger på den person, der vil lette overførslen. Har alle disse elementer klar, før du kontakter banken, så du ikke vil have en hård tid på udkig efter disse detaljer i løbet af samtalen.
  • Forbered de midler, du skal ledninger. Find ud af, hvor mange penge du har brug for at overføre, og sørg for, at din konto har det disponible beløb. Sørg for, at du også vide, når du har brug kontoen kablede og informere modtageren om det.
  • Gennemføre transaktionen. Når du har alle detaljer klar, gennemføre din transaktion med din bank. Du kan blive bedt om at gå i banken for at lette overførslen personligt, eller du kan blive bedt om at foretage et opkald eller fax nogle dokumenter til kontrol. Uanset banken beder dig om at gøre, så sørg for at du følger igennem, så der vil ikke være nogen ulemper i din transaktion.
  • Bed om bekræftelse. Når transaktionen er gennemført, bede om dokumentation for at bevise, at transaktionen har fundet sted. Banken kunne enten fax eller e-maile dig de dokumenter om, at overdragelsen er blevet bekræftet. Du kan også spørge den modtagende bank til at kontakte dig, når midlerne er modtaget. Du bør også kontakte modtageren af ​​midlerne og vise dem detaljerne i bekræftelse samt bekræftelse fra dem, når de har modtaget overførslen.

Når din transaktion er gennemført, tak den person, der har hjulpet dig i din transaktion. Dette viser dem, at du sætter pris på deres effektivitet i at overføre penge uden besvær. Husk, at bankerne vil opkræve gebyrer for at lette en bankoverførsel. For sikkerhed og sikring af en sådan transaktion, vil gebyret vel være det værd. Spørg din bank, hvor meget de vil opkræve gebyrer for bankoverførsel, så du kan forberede pengene til det så godt. Bemærk ned oplysninger om dine transaktioner. Hold alt skriftligt, så du kan henvise til dem, hvis du skal. Bankerne kan fuldføre overførslen inden for en dag af din anmodning, men sørg for, at du stadig bekræfte med banken, når du vil modtage midlerne.