Sådan at udleje et værelse i din lejlighed

Har du en ekstra plads i din lejlighed? Hvis du gør, hvorfor så ikke overveje at leje ud i lokalet? Dette vil hjælpe dig dramatisk i at tjene ekstra penge til dine regninger. Dette er ikke at nævne endnu at du kan få et hus kammerat især hvis du er så træt af at leve solo. Hvis du er interesseret i at gøre dette, så tjek denne guide til at hjælpe dig med succes udleje et værelse i din lejlighed:

  • Beslut om rimelig mængde månedlig sats for værelset. Kend de nuværende satser, når det kommer til at leje ud et bestemt rum. Basere dine beslutninger i din forskning, så du er sikker på, at din prissætning er konkurrencedygtig i forhold til andre. Du kan også mindske eller forhøje satserne afhængig af flere faktorer i din lejlighed og værelset. Uanset hvad du er kommet op med, så sørg for, at satsen er fair, ikke kun for dig, men også for din lejer.
  • Annoncer dit behov for en lejer i din lejlighed værelse. Vælg hvilken slags lejer du vil have. Hvis for eksempel du er studerende med en lejlighed i nærheden af ​​et kollegium, kan du kun at acceptere studerende på samme skole. Når du er besluttet af den type lejer dig i din lejlighed kan acceptere, annoncere rummet. Du kan gøre dette ved at sende reklamer i bulletin boards eller endog i aviser.
  • Interview hver af de potentielle lejere i rummet. Arranger til et interview for hver af de berørte lejere. Glem ikke at bede om deres referencer, så du kan lave en baggrund af hver af dem. Du kan også diskutere dine forventninger under interviewet for at sikre, at du vil være at få en lejer, der kan leve komfortabelt med dine regler og forventninger.
  • Find den perfekte lejer for værelset. Under interviewet, spørge noget om den person, så du kan beslutte, om han vil passe den livsstil, du har eller ej. Så meget som muligt, lukke en aftale med en lejer, der har næsten ens livsstil for dig. Hvis du er en person, der ønsker fred og ro, behøver du ikke ønsker en lejer, der larmer og ufølsom.
  • Sæt lejligheden regler med din valgte lejer. Så både af jer kan leve komfortabelt og perfekt i lejligheden, er det bedst, at både du kender reglerne og gøremål. Opdel rengøring gøremål hjemme og diskutere om reglerne. Du kan også bede sin synspunkt at sikre, at han finder de regler, fair for ham, også.
  • Spørg din udlejer om denne beslutning. Hvis kontrakten ikke, at det er fint for dig at udleje et værelse i lejligheden, sørg for at få udlejerens tilladelse måde forud for tid. Dette er meget vigtigt, så både du og lejeren ikke vil finde nogen problemer i fremtiden.
  • Få kontrakten for leje underskrevet. Selv hvis du kun har en enkelt plads til at udleje, er det stadig bedst at have alt skriftligt. Udkast din kontrakt, og lad begge parter underskrive det. Glem ikke at opbevare en kopi af kontakten og give lejeren en, også.

Udlejning af en ubenyttet plads i din lejlighed er en meget praktisk beslutning. Du skal dog ikke gøre dit liv bor i lejligheden, så kompliceret ved at lave fejl i at udleje proces. Sørg for, at du bliver guidet godt i alle aspekter af denne beslutning.