Sådan at udfylde IRS Form 1099-LTC

IRS formular 1099-C er givet ved et forsikringsselskab eller viatical afregning for at få imbursements foretaget i henhold til en langvarig pleje forsikringsaftale eller accelererede dødsfald. Den langsigtede pleje forsikringsaftale gives til en person, der er officielt certificeret som kronisk syg af en autoriseret læge. Det betyder, at forsikringsselskabet eller viatical afvikling udbyder betaler for fremskyndet død fordele ved kronisk syge individ som er certificeret af den licenserede sundhedspleje praktiserende læge. Bemærkningerne fra under fra en langvarig pleje forsikring beløb er normalt udelukket fra den enkeltes indkomst. Hvis betalingerne er givet på en dagpenge grundlag, kan der være en begrænset udelukkelse fra det beløb. Betalinger for fremskyndet død fordele er fuldstændig udelukket fra den enkeltes indkomst ud fra, at han er blevet certificeret som uhelbredeligt syg af en autoriseret læge. For kronisk syge individer er de accelererede dødsfald udbetalte ydelser udelukket i samme grad som de blev betalt på en langvarig pleje forsikringsaftale. Sådan udfylder en IRS formular 1099-LTC:

  • Du kan bestille din officielle IRS formularer fra IRS onlinebestilling hjemmeside eller 1-800-TAX-Form. Sørg for at få dine formularer fra disse officielle udbydere, som noget andet vil være uacceptabelt.
  • Sæt et flueben på hver af de to bokse ovenstående indikerer, "VOID" eller "RETTET." Udfyld betalerens navn, adresse, by, stat, postnummer og telefonnummer. Under dette område, udfylde betalerens føderale identifikationsnummer og ved siden af ​​den. Placer forsikringstageren identifikationsnummer. Lige under, udfylde personlige oplysninger om forsikringstageren. Placer navn forsikringstageren, gaden adresse og lejlighedsnummer, den by, stat og postnummer. Kontonummeret nedenfor angiver tildelt indehaveren af ​​betaleren til at skelne hans særlige konto.
  • Fortsæt at udfylde felterne i højre side af skemaet. På kasse nummer 1, angiver de grove ydelser efter langvarig pleje forsikring, der blev udbetalt i løbet af året. Rubrik nummer 2 skal fyldes med de grove accelererede dødsfald, der blev betalt i løbet af året. Rubrik nummer 3 vil indeholde oplysninger om, hvordan beløbet på rubrikker 2 og 3 blev betalt, uanset om en dagpenge basis eller godtgørelse af de faktiske udgifter til langvarig pleje. For uhelbredeligt syge patienter, behøver kasse nummer 3 ikke fyldes. Boks 4 vil indikere om der var blevet fra en kvalificeret langsigtet forsikringsaftale eller LTC. I rubrik 5, udfylde, om kronisk eller uhelbredeligt syg. Udfyld den seneste certificeret dato.
  • Fil formularen til skattemyndighederne og sender en kopi til modtagerne. Besøg den officielle hjemmeside for IRS for tidsplanen for indgivelsen som sker ændringer årligt.

Som med alle officielle formularer, er det altid bedst at være omhyggelig, når du udfylder formularen 1099-LTC. Denne formular vil gavne dig meget, og spare dig for en masse problemer senere. Hvis der opstår spørgsmål, når du udfylder formularen, rådføre sig med en professionel til at give råd om, hvordan det kan gøres så korrekt som muligt.