Sådan at uddanne sig til kuglestød

Kuglestød er en populær atletik begivenhed, som du nemt kan uddanne sig til, hvis du er villig til at gøre det. Det kræver korrekt brug af præcision og styrke. Mange atleter i dag er begyndt at komme ind i det på grund af de fordele, det giver kontraherende oneâ € ™ s kerne og magt.

Tror du, du har hvad det kræver at lære sporten? Hvis ja, kan du læse så videre for at finde ud af hvordan.

  • Forberedelsesfasen. Forberedelse til kuglestød uddannelse er den første virksomhed af orden. Til dette, er du nødt til at lære shot øvelser og al den uddannelse, der kommer med den. Start med at sætte tid til at løfte vægte og gøre træning. Dette er for at sikre, at dine øvre og nedre muskler er klar til den stive aktivitet, at de vil holde i hele uddannelsesforløbet. Start langsomt ved at vælge cardio øvelser som at løbe eller gå. Glem ikke at gøre strækøvelser forhånd. Når det er gjort, øge din fysiske aktivitet ved at løfte vægte for at forbedre dine arme, ryg og ben. Oprethold denne procedure for et par uger, og derefter gradvist indarbejde bore skud i mellem din træning. Byg denne fase omkring din tidsplan, og når du føler at du er klar, gå videre og tilføje grundlæggende uddannelse på toppen af ​​din regime så godt. Forøg din træning gradvist ved at tilføje medicin bold øvelser og plyometrics. Dette vil hjælpe dig med at få mere styrke. Giv din krop tid til at hvile, da dette er yderst vigtigt. Du kan vælge at træne fem gange om ugen i omkring 3-4 timer om dagen og hvile på hverdage.
  • Pre-konkurrence fase. Når du mestrer forberedelsesfasen, er det nu tid for dig at intensivere og øge din træning. Start med at tilføje fuld shot kaster sammen med core stabilitet øvelser. Indføre komplekse træning så godt. Bland op rutiner for at undgå kedsomhed. Ved denne fase, skal din træning køre omkring 4-5 timer om dagen i fem gange om ugen, hvilket giver dig 2 dage at enten hvile eller konkurrere.
  • Konkurrence fase. Du er nu klar til konkurrencen. For dette, øge din træning ved at indarbejde sprints på toppen af ​​din regime. Dette vil give dig ekstra kraft og udholdenhed. Ved denne fase, skal din træning køre omkring 5-6 timer om dagen i fire dage om ugen, hvilket giver dig 2 dage at hvile og en hel dag til at konkurrere.
  • Opret en tidsplan. Nu hvor du har alle de træningsprogrammer ned til pat, er det bedst, at du laver en tidsplan, som du nemt kan følge på hver faser. Bestem først de dage du ønsker at træne, og de dage, du ønsker at hvile. Ideelt, anbefales det at arbejde mandag til fredag ​​og hvile i løbet af de resterende dage, men du kan selvfølgelig ændre det op, hvis du vil.

Og der har du det! Tre faser, som du har brug for at lære, før du bliver en kuglestød spiller! Spis en varieret kost og leve en sund livsstil, så din træning ikke vil gå forgæves. Så kedelig som hele uddannelsen er, huske på, at med en ordentlig dedikation og disciplin, kan du opnå positive resultater på ingen tid.