Sådan at uddanne sig til en Kvinde Fitness Konkurrence

Når du træner for en kvindelig fitness konkurrence, er det vigtigt at være udstyret med viden om hvordan man træner effektivt. Dette hjælper med at maksimere dit potentiale og sikrer, at du ankommer til konkurrencen forberedt. Målet er at komme i form og samtidig sænke kropsfedt og øge muskeltonus. I begyndelsen af ​​uddannelsen periode, skal du notere din kropsfedt. Målet kropsfedt ratio for kvinder i uddannelse bør være 12 procent. Der er mange forskellige aspekter af uddannelse at huske på i perioden forud for en kvindelig fitness konkurrence.

Forskning

Forskning de særlige kvaliteter dommerne vil fokusere på i løbet af konkurrencen. Kriterier for fitness konkurrencer kan variere over tid og mellem forskellige konkurrencer. Når du er klar på kriterierne i konkurrencen kan du fokusere på disse områder under træning. Der er fokus på muskeltonus og symmetri i stedet muskel størrelse. Konkurrencen består typisk af en badedragt runde og en rutine rundt. I badedragt runde, konkurrenter gøre en række stillinger iført en badedragt og høje hæle. Den rutinemæssige runde består af fysiske aktiviteter såsom dans og gymnastik.

Fitness Program

Udtænke en fitness-program, der passer til dine individuelle behov og erfaringer. Hjerte-kar-øvelser er vigtige til at forbrænde fedt. Vægtløftning bør fokusere på gentagelser at tone muskler snarere end at øge muskel størrelse. Hold en træningsdagbog til at dokumentere dine fitness træning. At have en tidsplan og vide, hvordan at træne effektivt vil maksimere den tid du bruger uddannelse.

Motivation

Uddannelse til en fitness konkurrence kræver hårdt arbejde og engagement. Holde fokus på din træning tidsplan og holde fast i din kost. For at holde motiverede, være klar på dine mål og grunde til underholdende konkurrencen.

Ernæring

Udtænke en kost, der er fedtfattig og henvender sig til dine ernæringsmæssige behov. Spis mindst 5 små måltider om dagen og spise gode fedtstoffer som fiskeolie. Spis ikke sukker eller forarbejdede stivelse. Kontroller, at du drikker nok vand for at undgå dehydrering. Spis fødevarer af høj kvalitet. Ernæring er også afhængig af, hvor meget motion du laver; at forbrænde fedt, du har brug for at være ved at miste flere kalorier under træningen, end du spiser. Notér de kalorier, du spiser i løbet af dagen.

Rest

Det er vigtigt at have hvileperioder uden uddannelse, så dine muskler har en chance for at reparere. Søvn er vigtigt, da det hjælper din krop til at relancerer og komme sig efter træning. Den optimale mængde søvn er 8 timer nat.

Overvåge dine fremskridt

Hvis du ikke er ved at nå dine mål, ændre din kondition tidsplan og kostplan. Overvåg din kropsfedt og konditionsniveau.

Sidste uge

I den sidste uge før den kvindelige fitness konkurrence, fokus på dit udseende. Påfør garvning fløde et par dage før konkurrencen. Tanning creme bør forstærke muskel definition. Vælg og øve udgør. Kaliumtilskud kan bruges på konkurrencen dag for at formindske risikoen for kramper.

Fitness Organisationer

Deltagelse i et fitness organisation kan bidrage til at give råd om træning og også give motivation til at træne. Du kan møde andre ligesindede mennesker på et fitnesscenter organisation, som kan have en positiv effekt på uddannelse.