Sådan at strække Underarme

At vide, hvordan at strække underarmene kan være til stor gavn for atleter, såvel som dem i risiko for karpaltunnelsyndrom. Her er hvordan at strække underarmen til at lindre muskelspændinger og karpaltunnel smerter i dette område.

1) Hold ud armen og flex din Hånd

For at strække din underarm, holde armen lige ud foran dig, med håndfladen nedad. Bøj den hånd, så dine fingre peger oprejst.

2) Brug den ene arm til Stræk anden arm

Med den ene arm holdt foran dig og hånden bøjet, tage den anden hånd og forsigtigt fat fingrene på den bøjet hånd. Træk fingrene lige tilbage. Du skal føle en strækning i undersiden af ​​din underarm.

3) Træk Stretch i din hånd

Hvis du gerne vil forlænge strækningen i din hånd, skal du placere tommelfingeren på den hånd du bruger til at trække lige under knoerne på din bøjet hånd. Bøj fingrene lidt tilbage, skubber forsigtigt ind i bagsiden af ​​din hånd med det modsatte tommelfinger, indtil du føler et stræk i din hule hånd.

4) Stræk toppen af ​​underarmen

At strække toppen af ​​din underarm, holde armen udvidet foran dig. Denne gang, er du nødt til at pege fingre af denne hånd ned, og brug den anden hånd til at trække forsigtigt disse fingre tilbage mod din torso. Hold forlængede arm lige, og drej din indre albue mod loftet. Du skal føle en strækning i de muskler, der løber langs toppen af ​​din underarm.

5) Gentag Stretch

Gentag strækning på begge arme, på både den indre og ydre underarm. Hold hver strækning i 20 til 30 sekunder, mens trække vejret dybt, og gentag stretch to eller tre gange.