Sådan at stikke af

Sådan at stikke af


At vide, hvordan at stikke af, kan hjælpe par har eget bryllup flugt uden at stresse over detaljer. Eloping er ikke for alle, dog, og beslutter at stikke af bør være noget et par finder meget omhyggeligt, som de gør deres vielsesceremoni planer.

Er eloping til os?

Det første spørgsmål et par har brug for at overveje, er, om eloping er egnet til dem. Når et par har udvekslet løfter - om det er i en udsmykkede kirke, på en uberørt strand eller i en afsides beliggenhed - de kan ikke beslutte at gå tilbage og gøre det igen, hvis de gjorde forkert beslutning. Løfte fornyelse ceremonier og jubilæet er vidunderlige begivenheder, men de kan ikke erstatte det første øjeblik for at blive mand og kone.

Disse spørgsmål kan hjælpe et par afgøre, om eloping er rigtigt for dem:

 1. Er vores budget rigtige for eloping? Mens en enkel, billig elopement pakke kan være meget overkommelig, kan en eksotisk ceremoni i et langt væk sted være meget dyrere.
 2. Vil vores familie acceptere en elopement? Eloping er ikke altid acceptabelt at konservative familiemedlemmer eller dem, der altid har drømt om at deltage i bryllupsfesten.
 3. Vil vi glip af den store fejring af et traditionelt bryllup? Par, der stikke sjældent har brude brusere, polterabend, og udarbejde bryllup receptioner, men hvis du foretrækker at fejre i private, eloping kan være bedst for dig.
 4. Kan vi trække fra en elopement? Hvis bryllup planer er godt i gang eller din tidsplan er for travlt til at slippe for en dag eller to, kan du ikke være i stand til at have en stress-fri elopement.

Når et par har besluttet, at eloping er rigtigt for dem, de har brug for til at planlægge det omhyggeligt for at sikre, at det er lige så mindeværdigt som enhver bryllup fest.

Trin til hvordan at stikke af

Eloping kræver mere end blot at få en vielsesattest. Mens hver elopement kan tilpasses til parrets præferencer, de grundlæggende trin omfatter:

 • Valg af placering: isolerede strande, Las Vegas bryllup kapeller, krydstogtskibe, lokale retsbygninger og endda eksotiske fremmede lande er alle egnede steder at stikke af. Par bør nøje overveje, hvor de ønsker at gifte, når de planlægger at stikke af.
 • Undersøge Placering. Når destinationen er besluttet, at parret har brug for at lære så meget som muligt om bryllup krav til deres elopement. Spørgsmål at overveje, omfatter:
  • Pris: Hvor meget er bryllup gebyrer? Hvor meget vil rejse til destinationen koste?
  • Residency: Er der et minimum ophold krav om en juridisk ægteskab? Er dispensationer til rådighed?
  • Retlige krav: Hvilke dokumenter skal forelægges for en juridisk ægteskab? Er vidner påkrævet? Er en blodprøve nødvendig?
 • Planlæg Elopement. Planlægning hvordan at stikke af, kan være så simpelt som at gøre grundlæggende rejsearrangementer eller det kan være flere detaljer såsom at finde en passende brudekjole, arrangere smoking udlejning, kontakte en fotograf, eller bestiller en simpel bryllup buket. Mange populære eloping destinationer har bryllup pakker til rådighed og kan hjælpe med disse og andre detaljer.
 • Planlæg meddelelsen. En sand elopement er generelt udført i privat, uden at informere selv nære familiemedlemmer eller venner til efter parret officielt gift. At vide, hvordan at dele den glade nyhed - via bryllup annonceringer, et telefonopkald eller et personligt besøg - er en central del af en succesfuld elopement. Trykte meddelelser, for eksempel, kan være nødvendigt at bestilles på forhånd, så de er klar, så snart parret er gift.

Når du har løbet bort

Når du har løbet bort, er der tre vigtige bryllup elementer, der skal være til stede til: gave registre, meddelelser og post-vielsesceremoni fester. Selvom det ikke er alle par vælger at forfølge hvert punkt, vel vidende, hvordan man gør så smagfuldt er en væsentlig del af eloping med værdighed.

Gaver

Selv par, der stikke måske ønsker at registrere til gaver, men det er vigtigt at indse, at ingen gaver er påkrævet, hvis gæsterne ikke er blevet inviteret til vielsen, selv om der er planlagt en senere modtagelse. Mange gæster kan dog stadig ønsker at tilbyde bryllup gaver, og som har en beskeden register kan give retningslinjer for parrets ønsker. Par bør dog ikke nævne bryllupsgave registre i eventuelle meddelelser, og de bør ikke oprette flere registre i håb om at modtage mange gaver.

Sådan at stikke af
Hawaii er populært for eloping.

Meddelelser

Bryllup meddelelser skal sendes hurtigst muligt efter et par er vendt tilbage fra deres elopement. Par bør overveje, dog kan den trykte meddelelser være en overraskelse eller endda et chok at lukke familiemedlemmer eller venner, som har ventet en mere omfattende bryllup. Disse personer skal altid fortalt om elopement personligt for at undgå sårede følelser og misforståelser.

Post-vielsesceremoni Celebrations

Mange par arrangere modtagelse-lignende partier flere uger eller måneder efter at de har løbet bort, så de kan fejre deres ægteskab med familiemedlemmer og venner. Det er helt acceptabelt, men der skal sørges for, så alle er klar over, når brylluppet virkelig fandt sted. Mange af modtagelse festligheder - bryllup toasts, et dejligt måltid, opskæring en bryllupskage, dans, osv - er de samme, men elopement receptioner er generelt mere afslappet festlighederne. Du kan bruge afslappet indlæg bryllupsfest formulering for at hjælpe gæsterne genkende den afslappede arten af ​​begivenheden.

Eloping Alternativer

Hvis et par er interesseret i eloping men mener ikke, det er helt rigtigt for dem, kan de undersøge planlægger en destination bryllup i stedet. Mens normalt mindre end et traditionelt bryllup, en destination bryllup er mere omfattende end eloping og kan være et godt kompromis mellem de to typer af fester. Alternativt kan par også overveje en mindre skala fest hjemme og vælge en mere eksotisk bryllupsrejse stedet for eloping helt.Vide, hvordan man stikke ordentligt kan hjælpe par planlægge denne type private, mindeværdige bryllup. Mens eloping har ikke alle de klokker og fløjter af et traditionelt bryllup, kan det være en festlig og elegant måde for et par at udveksle vows og begynde deres lykkeligt.

.