Sådan at starte en karriere i Bil reparation

Sådan at starte en karriere i Bil reparation

For enhver, der har besluttet at forfølge en karriere i auto reparation, er der flere måder, du kan gå om at få den erfaring og den uddannelse, du har brug for at blive en succes. Her er et par eksempler på, hvordan du kan forberede din karriere i auto reparation.

  1. Intet er en bedre lærer end erfaring. Hvis du er seriøs omkring at gøre det som en auto reparation specialist, du har brug for at være i fronten, der arbejder side om side med de professionelle. Med henblik herpå få dig selv hyret på en velrenommeret garage eller auto reparation center i din by. Dit mål er at parlay denne entry-level position, som kan være alt fra at feje op på at komme væk værktøjerne i slutningen af ​​dagen, i en situation, hvor du kan begynde at langsomt hjælpe de professionelle, som de arbejder på bilerne. Du vil lære uvurderlige oplysninger om de små forskelle i den måde forskellige motorer er konstrueret, hvordan du bruger diagnostik for at komme til roden af ​​et problem med en bil, og hvordan man kan vide, hvornår udskiftning er bedre end reparation.
  2. At gå sammen med din on-the-job træning, vil du også brug for at få en generel uddannelse i auto reparation. Det bedste sted at lede efter, som vil være på din lokale tekniske skole. Der vil du være i stand til at udsætte dig selv for emner som motor reparation, krop reparation, elektriske systemer, edb auto dele, til de rette værktøjer bruger til større bilreparationer, og mange andre værdifulde emner. Sammen med on-the-job træning, du får fra garagen, vil dette du gøre et attraktivt leje for mange steder rundt omkring i byen.

  3. Du bør dog ikke stoppe med din almindelige undervisning. Bil reparation i disse dage, og især motor og transmission reparation, er meget mere sofistikeret end de var for tredive år siden. For at udvide dine chancer for en succesfuld karriere i auto reparation, vil du ønsker at deltage i videreuddannelse klasser, der er sponsoreret af auto virksomheder og andre perifere organisationer. Disse videreuddannelse indsats vil gøre dig bekendt med den nyeste auto reparation teknologi, samt hjælpe dig til at være op til det øjeblik, om hvordan man tager sig af de nyeste modeller.

  4. Din fortsatte uddannelse indsats gøre mere end udstyre dig til at gøre arbejdet. De kan også være en effektiv måde at vinde tillid hos potentielle kunder. Skulle det være kendt, at du er den eneste certificerede tekniker i byen, der kan arbejde på en bestemt mærke og model, så vil du altid have mere arbejde at gøre. Som din klientel vokser, vil ord i munden fortæller om både dine uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger og kvaliteten arbejde, du gør.

Planlægning for en karriere i auto reparation er meget mere end at vise op på det lokale garage og snuppe en skruenøgle. For at blive en succes, skal du bruge mentorordninger med en etableret garage eller auto reparation center, formel uddannelse i auto reparation, og også certificering i efteruddannelser, der holder dine færdigheder ajour. Med disse elementer i tankerne, og nogle hårde arbejde fra din side, kan du få en tilfredsstillende fremtid i auto reparation.

Tips:

  • Få erfaring, men også få den formelle uddannelse, også.
  • Efteruddannelse vil forbedre dit billede og stående.