Sådan at starte din politiske karriere

En masse mennesker drømmer om at have en politisk karriere. Folk, der er vokset træt af blot at klager om lokale spørgsmål, og er klar til at gå forrest og være et beslutningstagerne. Ligesom de fleste kald, er det svært at have en, når du ikke ved, hvor du skal starte. Men uanset omstændighederne er, hvis du virkelig har drevet og ønsket om at starte en politisk karriere, her er et par påmindelser til at hjælpe dig på vej.

  • Vurdere dine mål. Har du bare lyst til at tjene bestanddelene som valgt tjenestemand eller er du mere lidenskabelig omkring et enkelt emne som womenâ € ™ s rettigheder eller beskyttelse af arbejdskraften? Besvarelse af dette spørgsmål vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken holdning til at køre for. For eksempel donâ € ™ t køre for et råd sæde, hvis du er i problemer skoleforløbet, fordi denne særlige position doesnâ € ™ t have nogen jurisdiktion over den sags skyld.

    Og hvis youâ € ™ re mere i lokale spørgsmål, kan du begynde at køre til den lokale kontor.
  • Gør dig bekendt med den styrende struktur. Det er tilrådeligt, hvis du forskning på den politiske struktur i byen eller by, hvor du bor. Dette vil hjælpe dig lokalisere de tilgængelige indstillinger, du kan overveje, hvis youâ € ™ re at starte en politisk karriere.
  • Deltag i offentlige forsamlinger. Efter at målrette kontoret, som du vil, i møderne i dette organ, især hvis offentlige input er påkrævet. Forskning i politiske spørgsmål, der er relevante for den kompetence, kroppen, men sørg for, at du også føler lidenskabeligt om dem. Behandl det som en mulighed for at møde din mulige vælgere. Glem ikke at se dine bedste i disse sammenkomster, og når din mening bliver bedt, tage det alvorligt og gøre dit svar så nacn og som engagerende som muligt. Det wonâ € ™ t ondt, hvis du bruger at kende bestyrelsesmedlemmerne og de øvrige deltagere før eller efter indsamling.
  • Undersøgelse af statens kampagne love og andre krav. Du ønsker ikke at afspore starten af politisk ved ikke at indgive de nødvendige formularer. Vær opmærksom på alle de tidsfrister, der er nødvendige for arkivering krav og fristerne for annoncering. Mange stater og lokale myndigheder har regler og bestemmelser vedrørende reklamer for politiske kampagner. Vær sikker på at sætte dig ind i specialer detaljer.
  • Kig efter folk, der kan hjælpe dig. Dette omfatter din familie og venner. De kan hjælpe dig i din valgkamp i løbet af deres personlige tid. De kan hjælpe dig med at træffe de nødvendige telefonopkald og skrive breve, indlæg til en blog eller hverve området, og selv drive folk til afstemningsstederne områder på valgdagen. Du kan endda bede eleverne, at du kender til at oprette en hjemmeside for din kampagne, da internettet er en af ​​de mest indflydelsesrige kommunikationsformer. Politiske kampagner kan blive meget dyrt, så tøv ikke med at bede om favoriserer eller assistance.

Der er andre måder at starte en karriere i politik. Der er ingen enkelt formel for dette. Du kan prøve at arbejde i en statslig baggrund kontor først at få kontakter og nok erhvervserfaring. Efter et par år, kan du bruge denne erfaring og indarbejde det i din kampagne. Det vigtige er, at du ikke skal miste dig nerve og holde minde dig selv om grunden til, at du gør dette. Aldrig miste synet af din aspiration at tjene.