Sådan at renovere Slidte Steder på færdige trægulve

Brænd ikke dit hus til forskrækkelse musen væk. Så går en legendariske formsprog. Det samme princip gælder for trægulve. Hvis dit trægulv er kun delvist slidt, ville det være latterligt at refinish det helt. Ikke blot vil en komplet og omfattende renovering tage lang tid; det vil også koste dig en heftig sum og en enorm mængde arbejde (enten din eller det lejede professionelles). I næsten alle tilfælde, vil trægulve kræver lejlighedsvise renovering kun i områder udsat for hyppige og tung trafik. Denne artikel vil lære dig at renovere slidte pletter på færdige trægulve.

  1. Rengør slidte område. Med en fugtig klud, tørre området for at fjerne alle støv og snavs. Lad den våde plet tørre op først, før du fortsætter.
  2. Sand arbejdsområdet. Du kan gøre dette med en håndholdt slibemaskine. Eller du kan arbejde op nogle sved ved at gøre det manuelt. Sørg for at bruge medium sandpapir korn, der skal være effektiv i at ridse overfladen og udsætte den friske træ korn. Gør slibning lettere ved at vikle sandpapir omkring en 2-tommer med 4-tommer træklods. Med sandpapir nedad på gulvet, tage fat i blokken med begge hænder, skal du placere et vist pres på blokken, og begynde slibning.
  3. Rydde træstøv. Fej den træstøv eller støvsuge det op. Derefter tørres den overskydende træstøv med en fugtig klud. Lad den fugtige plet tørre helt op, før du fortsætter.
  4. Åbn vinduer og døre. Sørg for, at arbejdsområdet er korrekt ventileret på dette punkt. De næste skridt vil kræve brug af stoffer, der afgiver røg og dampe, der kan være skadelige ved indånding.
  5. Påfør polyurethan finish eller lak. Sørg for, at løsningen er korrekt blandet (ryst dåsen eller flasken, hvis nødvendigt). Læs vejledningen på etiketten. Hvis det er muligt, anvender præcis den samme lak eller polyurethanlak som tidligere anvendt for den resterende del af gulvet. Dette er den bedste måde at gøre din renoverede spot match perfekt eller problemfrit blande med finish af resten af ​​gulvet. Påfør lak eller polyurethan finish, ved enten at bruge en pensel eller ved at sprøjte den på gulvet område, der har behov for renovering. Don € ™ t anvende et meget tykt lag for det første lag.
  6. Lad lakken tørre helt op. Dette kan tage et par timer.
  7. Vurdere det færdige område. Hvis du er heldig, kunne man lag lak eller polyurethan finish, få arbejdet gjort. I de fleste tilfælde youâ € ™ ll har brug for en anden eller tredje belægning af finish.
  8. Sand det færdige område. Ryd støv. Påfør et andet lag lak eller finish. Lad det tørre i et par timer. Derefter vurderer det færdige område igen for at se, om finish passer godt med det omgivende areal. Hvis ikke, gentages proceduren (slibning, fjernelse af støv, lak ansøgning) en gang eller så mange gange, indtil finish ser selv med resten af ​​gulvet.
  9. Lad det sidste lag sidde for en dag. Når den endelige anvendelse af lak, lad finish indstillet i ca. 24 timer, før du bruger området igen.

Renovering slidte pletter på trægulve doesnâ € ™ t kræver en komplet lakering af hele gulvarealet. Med en lille indsats og et par timer, kan du nemt renovere den slidte stedet ved hjælp af fælles hardware materialer og udstyr.