Sådan at planlægge en rejse til Yosemite National Park

Hvis du har været tanker om at tage en tur til en af ​​de nationalparker, planlægge en tur til Yosemite National Park. Yosemite National Park, der ligger i det østlige centrale Californien, er et meget populært sted, som fremgår af det faktum, at over 3,5 millioner mennesker besøger Yosemite hvert år.

For at komme til Yosemite, hvis du kommer fra San Francisco, det tager omkring tre og en halv time at køre. Hvis du kommer fra Los Angeles, det tager omkring seks timer at køre. Husk, hvis du ønsker at besøge for dagen og kører, er der et gebyr på $ 20 per bil for at indtaste Yosemite. Men der er også en gratis shuttle bus, som kører hele året, hvis du foretrækker at bare slappe af og nyde udsigten uden at skulle bekymre dig om kørsel. I løbet af vinteren, mange af vejene i Yosemite tæt fordi tunge sne gøre vejene ufremkommelige. Men Yosemite Valley er åben hele året.

Der er meget at se i Yosemite. Eksempelvis populære steder i Yosemite nævnes El Capitan, hvilket er en granit klippe, der er en af ​​de mere populære klatring pletter i verden. Sentinel Rock er 3.000 meter høj og Half Dome er 4.800 meter høj. Du kan besøge Tuolumne Meadows, Dana Meadows, Cathedral Range, og Kuna Crest.

Der er også flere lunde af Giant Sequoia træer. For eksempel Mariposa Grove har 200 træer; Tuolumne Grove har 25 træer; og Merced Grove har 20 træer. Sequoia træer er blandt de højeste træer i verden, og så at kunne se Sequoia lunde at Yosemite er en særlig mulighed. Ud over Sequoia træer, andre typer af vegetation i Yosemite omfatter Chaparral egeskov, nedre og øvre montane, subalpine og alpine. Der er også faktisk hundredvis af vandfald i Yosemite. Men de mest kendte vandfald er Yosemite Falls, som tilfældigvis er det højeste fald i Nordamerika, Ribbon Falls, som har en højdeforskel på 1.612 meter, er den Bridal Veil efteråret, og Wapama Falls.

For vandreture entusiaster, der er hundredvis af miles af vandrestier, der er tilgængelige i Yosemite; disse omfatter alt fra grundlæggende simpel walking stier til ekstremt kuperet eller bjergrige stier, der kræver ekstrem vandring dygtighed. Hvis du ønsker at bare vandre for en dag, kan du normalt gøre det; Men hvis du ønsker at tage en overnatning tur ind i baglandet bliver du nødt til at få et vildnis tilladelse og bliver nødt til at have bære-resistente opbevaring af fødevarer (så vilde bjørne ikke vil være i stand til at rive åbne dine fødevarer containere og stjæle din fødevarer). For dem, der står på ski entusiaster, kan styrtløb gøres på Badger Pass Ski Area i Yosemite fra midten af ​​december til begyndelsen af ​​april. Det er muligt at gøre langrend og snesko i Yosemite så godt, selv om der kræves vildmark tilladelser til rejser med overnatninger.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Yosemite, inden du går eller rider gennem parken, er der Yosemite Valley Visitor Center, Yosemite Museum og Naturcenter på Happy Isles, som alle kan give dig et overblik over parken. Der er også Ahwahnee Hotel i parken, hvor du kan foretage reservationer at overnatte, hvis du føler, at du gerne vil udvide dit besøg i parken for et par dage. Uanset om du besøger for en dag, flere dage eller en uge eller mere, besøger Yosemite kan være en af ​​de bedste rejse oplevelser, du nogensinde har haft.