Sådan at planlægge en rejse til Sydney

Sydney er en af ​​de smukkeste byer i verden. Alle bør planlægge mindst én tur til Sydney i deres lifetime.Here Sådan kommer du i gang:

Når du planlægger din tur til Sydney, den første ting du behøver, er et pas. Du kan ansøge om et pas på nogle posthuse. Gå til www.usps.com for mere information om at få et pas for dig selv og dine rejsefæller.

Hvis du allerede har et pas, din næste skridt er at forske flyvninger. Mange flyselskaber tilbyder gode tilbud på rejser til Sydney. Du kan kontrollere enhver større flyselskab, der har internationale flyvninger til tilbud. Dog kan nogle af de bedste ferie pakker til ture til Sydney findes på qantasvacations.com. Tilbud på hoteller kan også findes der. Hvis du foretrækker at bo i en lejlighed i løbet af din tid i Sydney, accommodationsydney.com tilbyder et udvalg.

Husk: Flybilletter til Sydney fra Los Angeles er omkring fjorten og en halv time lang, så vær forberedt på en sådan varighed. Også, når du vælger et hotel, så prøv at vælge en, der er i centrum. At være centralt placeret i så stor en by som Sydney er vil gøre din rejse meget mere praktisk. Og sørg for at huske på, at Sydney er på den sydlige halvkugle, og så er på modsatte sæsoner med USA. Når det er sommer her, det er vinter der.

Når du er ankommet i Sydney, udvekslet dine penge, og udhvilede efter flyvningen, kan du begynde at se syne. Men hvor skal vi hen og hvad de skal gøre? Selvom lufthavnen og tilbyder gratis brochurer, der giver lister over steder at gå og ting at gøre, planlægge er altid en god mulighed. Men altid levne plads til at udforske byen uden en tidsplan. Nogle gange bare gå rundt en ny by og taler med lokale er sjovere end nogen tiltrækning.

Tilbring en dag i Darling Harbour. Har te i Chinese Garden of Friendship - et smukt roligt sted midt i en storby. Derfra slentre ned til Sydney Aquarium. Du kan også vælge at besøge IMAX Theatre, shoppe i de mange butikker, besøge Australian National Maritime Museum, eller måske endda Star City Casino - som alle inden for nem gåafstand. For mere information om aktiviteter og attraktioner i Darling Harbor afsnittet Sydney, Australien, besøg darlingharbour.com.

Du kan også ønsker at tilbringe en dag på The Rocks, en af ​​de mest historiske dele af Sydney. The Rocks tilbyder pub ture samt ghost ture. Der er masser af butikker og restaurant i denne del af Sydney, samt muligheden for at gå på en guidet bestigning af Sydneys berømte Havnebroen. For mere information og attraktioner på The Rocks, kan du besøge therocks.com.

The Rocks er faktisk en kort afstand til Circular Quay og en af ​​de mest berømte vartegn i Sydney (hvis ikke den mest berømte): Operahuset. At se en forestilling her er et absolut must. Akustikken er bedøvelse og operahuset er storslået. Besøg operahouse.com for information om forestillinger sker under din rejse. Tag dig tid til at gennemse gave butik eller måske endda tage en guidet tur i Operaen.

En tur til Sydney er ufuldstændig uden besøg på mindst en af ​​strandene. Manly Beach (manlyaustralia.com) er bare om en tredive minutters færgetur væk fra Circular Quay i nærheden af ​​Opera House. Bondi Beach, som sandsynligvis er den største og mest populære strand i Sydney, er en kort bus ride væk fra byens centrum.

Selvfølgelig, hvis shopping er det, der interesserer dig mest, gå til Queen Victoria Building. Du vil ikke blive skuffet. For mere information om QVB, besøg qvb.com.

Uanset hvad du beslutter dig for at se og gøre i Sydney, din rejse vil der være en du vil huske for evigt.