Sådan at planlægge en rejse til Sea World

Hvis du er en fan af havet og du vil opleve alt inde de sikre rammerne af jord, er der ingen bedre sted at gå til end Seaworld. Seaworld ejer og driver tre havpattedyr parker i Orlando, Florida; San Diego, Californien; og San Antonio, Texas. Det tilbyder forskellige akvatiske shows af fangenskab Orcas, søløver, delfiner og andre eksotiske havdyr. Det giver også en bred vifte af gys forlystelser som rutsjebaner og vand forlystelser for de mindre børn.

Den første ting at gøre, når du planlægger en tur til Seaworld er at afgøre, hvilken af ​​de tre Seaworld steder at gå til. Efter at gøre det, du nu nødt til at gøre din rejse rejseplan. Planlægge vores tur omhyggeligt, hvis du ønsker det skal være glat og vellykket. Lave noget research om stedet først, så prøv at finde ud af at gå der, og de ting, du kan gøre.

Det er vigtigt at vide, hvornår det marine parka € ™ s peak og lavsæson er. Ideelt ville du ønsker at gå til Seaworld under dens lean (lav) sæson for at undgå rush af folk, der forsøger at nyde den marine park alle på samme tid. Mange mennesker har svært ved at sætte pris på det sted, når det er for overfyldt. Hvis du beslutter at gå under det marine parka € ™ s højsæson, ville du nødt til at kæmpe med det store antal mennesker inde i parken, og du ville have til at have tålmodighed i kø, fordi linjerne bare ville være absurd.

En måde du kan arbejde dig vej gennem denne er at kontakte Seaworld forud for tid til at vide, hvornår deres højdepunkt og magre sæsoner er. Du kan også få adgang til deres hjemmeside; billetter kan købes online, hvilket sparer dig for besværet med at line op uden for parken. Seaworld har også særlige rabatter for gæster, der køber deres billetter online. De tilbyder også forskellige pakker for enhver gruppe, der ønsker deres ture organiseret ned til punkt og prikke. Hvis du vil undgå de lange linjer inde i parken, kan du købe hurtige kø gennemløb, så du kan omgå en linje for at komme ind i tiltrækning af dit valg. Disse særlige passerer er kun tilgængelige i begrænset lager, så du skal få der tidligt eller købe det online, hvis du vil have en. Passet er tilgængelig i enhver Seaworld billettering booth.

Den næste ting du ville have til at overveje, er, hvor du vil bo. Det ville være dejligt, hvis du har slægtninge, der bor i og omkring det område, marine park; dette ville være det billigste alternativ. Også ita € ™ d være nemmere for dig at shuttle til og fra parken, at se hvordan du er så tæt på det. Hvis du donâ € ™ t have en relativ, kan du altid tjekke ind i de mange kroer og hoteller nær nærheden af ​​parken.

Husk at planlægge din rejse meget godt for at undgå besværet med eventuelle problemer, der måtte opstå. Også tjekke op på de små ting som, hvordan vejret bliver på dagen for dit besøg. Ingen ønsker at få spredes ud under sit ophold der.

Det vigtigste er dog, at du skal have det sjovt og nyde din tur.