Sådan at planlægge en rejse til Mount Everest

Mount Everest strækker sin usikre, snedækkede top mod himlen. Hvirvlende skyer danser om sin takkede højdepunkt, sammenblanding med faner af fygesne. Navnet alene fremmaner billeder af eventyr og majestætiske skønhed. Det er det højeste bjerg i verden, knejsende over alle andre på et svimlende 29.029 fod. Mount Everest er toppunktet af mange climbersâ € ™ liv. At erobre topmødet, er at blive en del af en elite gruppe af klatrere, der har fået lov sikker passage af dette bjerg, vi kalder Everest. Planlægger du en tur til denne kraftfulde bjerg er en drøm for mange mennesker. Ikke alene bjerget vinke klatrere turde nå sit topmøde, men det også indkalder trekkere i håb om at stå ved hendes fødder, hvis kun at stirre på afstand på hendes farefulde højdepunkt. Her er nogle ting du skal vide, før du går.

Det første punkt på din liste, når du planlægger en tur til Mount Everest, er at få et pas. Du kan ansøge om et pas på flere forskellige steder, herunder: posthuse, offentlige biblioteker, og dommerfuldmægtige i retten. Du skal have bevis for amerikansk statsborgerskab og en form for identifikation, når de ansøger om et pas. Bevis for statsborgerskab omfatter en officiel fødselsattest eller et tidligere udstedt pas, og bevis for identifikation omfatter et gyldigt kørekort eller en militær udstedt id Det kan tage flere måneder at få et pas udstedt, så planlægger i overensstemmelse hermed.

Den bedste og sikreste måde hvordan du får adgang Mount Everest, er at planlægge din klatring eller trekking ferie med et velrenommeret vejledende selskab. Mount Everest er beliggende i smukke, men nådesløs og fjern terræn. Det kan tage op til syv dage af vanskeligt trekking blot at komme inden for miles af dette bjerg. Det er vigtigt, at du finder en vejledende selskab, der har erfaring i at lede grupper på eventyr til Mount Everest. Sørg for, at de har det nødvendige udstyr og bestemmelser for at sikre en sikker og eventyrlig rejse.

Et sidste og vigtigt aspekt af at planlægge en tur til Mount Everest er at købe bjergbestigning og trekking forsikring. Denne beslutning kan spare dig for tusindvis af dollars, hvis du løber ind i problemer, mens klatring eller trekking i dette afsides område. Rejseforsikring kan hjælpe med at dække udgifterne til en rednings- eller medicinsk nødsituation.

Mount Everest er et bjerg fuld af storhed og pragt. Uanset om dit ønske er at lave en tur til bunden af ​​denne fantastiske bjerg eller forsøge et fremstød for sin statelige topmøde, følge nogle få enkle tips vil hjælpe med at gøre at planlægge din tur til Mount Everest en fornøjelig proces.