Sådan at planlægge en rejse til Magic Mountain

Six Flags er en af ​​de største forlystelsespark kæder i verden. I øjeblikket driver og ejer 21 forlystelsesparker i USA og Mexico. En af dens største parker er Six Flags Magic Mountain ligger i Valencia, Californien, som ligger nord for Los Angeles. Hvis nogensinde du er i Los Angeles-området, og du vil spændingen ved et helt liv, gå på Six Flags Magic Mountain vil helt passer til dine adrenalinsuset behov.

For at planlægge en vellykket tur til Six Flags Magic Mountain, bør du lave en tur rejseplan. Organiser din rejse, så du ikke vil blive efterladt forvanske i sidste øjeblik. Ingen kan lide at blive chikaneret, mens han er midt i sin ferie. Sørg for at tage sig af hver eneste detalje for at sikre, at din ferie er en til at huske.

Den første ting at gøre i denne situation er at gøre forskning om det sted, du vil. Du kan gøre forskning i forlystelsesparken hjemmeside. Her kan du finde billetpriser og attraktioner inde i parken. Ved booking billetter online, vil du være i stand til at benytte dig af forskellige nedsatte priser, som kun tilbydes til gæster, der køber deres billetter via internettet.

Når du planlægger din tur til Six Flags Magic Mountain, bør du vide, når deres højsæson og deres lavsæson er. Selvfølgelig ville du ønsker at planlægge din tur i de lave sæsoner for at undgå den gale rush af alle masserne fundet under spidsbelastning sæsoner. Desuden vil du være i stand til at undgå de latterligt lange linjer almindeligt oplevede i højsæsonen. Hvis der nogensinde dit besøg er rigtige lugter midt i højsæsonen, er der stadig måder at undgå rush. En ting du kan gøre er at købe dine billetter online, så du ikke behøver at line op ved indgangen til forlystelsesparken til at købe dine billetter. Du kan også vælge at købe en Flash Pass online-de giver dig mulighed for at omgå de lange linjer og få dig i din ønskede attraktion på ingen tid. Det sparer dig tid og kræfter, der kunne være brugt går rundt i forlystelsesparken og gør andre måske sjove ting. Flash passerer er begrænset lager og varer kun for dagen. Sørg for, at du køber tidligt, så du ikke vil gå glip af den korte bestand af Flash Passes.

En anden vigtig detalje for ruten er din logi. Som turist, ville det være dejligt, hvis du havde en slægtning, der bor i eller omkring det område, temapark. Dette vil spare dig besværet med at booke et hotel og vil spare dig nogle penge. Hvis du ikke har en slægtning, kan du overveje at bo i partnerlandene hoteller af Six Flags Magic Mountain, ligesom Comfort Suites Stevenson Ranch og Rodeway Inn Magic Mountain Area. Disse hoteller har indgået et samarbejde med seks flag, for at deres gæster til at bruge mere tid tæt på forlystelsesparken. Det sparer gæsterne besværet med at komme til og fra forlystelsesparken.