Sådan at planlægge en rejse til London

London er hovedstaden i Det Forenede Kongerige og er den største by i Den Europæiske Union. Det betragtes som en stor global by og er en af ​​verdens største finansielle centre. Dens historie kan føres tilbage til, når romerne fandt det i 43 e.Kr..

Valutaen brugt i London er det britiske pund. Det første, du skal gøre, når du planlægger en tur er at kontrollere valutakursen. Du kan få deres penge udveksles, før du forlader, eller de kan have dem udvekslet i banker, nogle posthuse, hoteller og vekselbureauer. Disse valutakursforskelle bureauer er ofte åbne uden for bankens åbningstid, men opkræve højere priser for provision.

Rejser til London er en kulturelt berigende oplevelse. Der er mange museer, gallerier, orkestre og koncertsale spredt over hele byen. Planlæg din rute i henhold til dine særlige interesser. Eksempelvis for biologi og geologi, kan du besøge National History Museum og Science Museum i South Kensington. For mode og design, kan du besøge Victoria and Albert Museum, også i South Kensington i det, der kaldes "museum kvartal." Artefakter fra hele verden kan findes i British Museum, og andre bøger, artikler og diverse kunstsamlinger er til stede i flere andre gallerier. For musik, er der den Barbican Arts Center (som er bunden af ​​London Symphony Orchestra) og Cadogan Hall (bunden af ​​Royal Philharmonic Orchestra) blandt andre.

Kunst og kultur er ikke de eneste ting værd at udforske i London. De mange barer og nattelivet er andre ting, som du ikke bør gå glip af. Barer kan variere fra kabareter til karaoke kabiner, til is i stænger, hvoraf de fleste findes i Oxford Circus, Clapham Common og Notting Hill.

Klimaet i London er tempereret, med de varmeste måneder er juli og august med temperaturer nå 24 grader Celsius, og den koldeste, december og januar med temperaturer fra -7 grader til -10 grader Celsius. Det regner let hele året rundt, så man altid skal have en paraply, når du går rundt.

Den mest almindelige måde at komme rundt London er gennem London Underground, almindeligvis kendt som The Tube. Alternativt kan du vælge at komme rundt via bussystem, som er også meget udbredt, med 8.000 busser og 700 busruter.

Hvis du rejser på et budget, bør du kigge online efter de bedste tilbud. http://www.visitlondon.com er den officielle hjemmeside for Londons turisme. Og http://www.visitlondon.com/ folk / budget / er hjemmesiden specielt til rejser på et budget. For indkvartering, kan du bo i en af ​​de mange hoteller spredt over hele London. Du kan også vælge at udforske de små bed and breakfast inns. Sørg for at du bruger dine penge fornuftigt; aldrig bruge for meget på noget, du tror, ​​du ikke vil bruge.

Vigtigst af alt, husk at have det sjovt på din tur og nyde alt det, du gør. En elendig turist vil aldrig have det sjovt; alle disse minder vil bare gå til spilde. Tag i kultur og seværdigheder og gøre glade minder for dig selv.