Sådan at planlægge en rejse til Kenya

Kenya ligger på den østafrikanske kyst og direkte på tværs af ækvator. Hvis du ønsker at planlægge en tur til Kenya, er det godt at vide, at Kenya tilbyder en besøgende uendelige muligheder for eventyr og udforskning af dens forskelligartede dyreliv, kulturer, ekstraordinære landskaber, og sandet og varme strande - som også giver en chance for afslapning .

Tjek på rejsedokumenter, der kræves for at få indrejse i Kenya. For visse lande, behøver du ikke et indrejsevisum til Kenya. Hvis du planlægger din rejse med et rejsebureau, kan rådgive de dig på dette, men hvis ikke, kan du kontrollere, at oplysninger om den kenyanske ambassade hjemmeside. Kenya har en variabel klima, så mens pakning, være forberedt på al slags vejr, både varmt og koldt. Aktiviteterne du planlægger også diktere, hvad du pakker. Få vaccineret mod de fælles tropiske sygdomme som malaria og bære nogle medicinske retsmidler i tilfælde af du har brug for nogen.

Beslut dig for, om du vil bruge et rejsebureau til at planlægge din rejse til Kenya. Da rejser er deres speciale, når du lade dem vide, hvad du søger, kan de skræddersy en pakke, der er lige noget for dig og spare dig utallige timer, samt give dig et bredere og mere komplet vifte af tjenester, end hvis du gjorde det selv. Men selv hvis du ikke ønsker at bruge et rejsebureau, organisere en tur for dig selv og af dig selv er også meget nemt.

Start med at beslutte, når du planlægger at tage turen og hvor længe du ønsker at bo i Kenya. Ligegyldigt hvilken tid af året du planlægger rejsen, er der altid eventyr i Kenya. Det er også godt at konstatere, at der ikke er nogen sæsoner i Kenya. Afhængigt af dit budget, vil flybilletpriser til Kenya være dyrere omkring visse perioder der er mest bestemt af den vestlige sommersæsonen. Husk den anvendte valuta er den kenyanske shilling og du kan altid bytte i lufthavnen eller på et udenlandsk valuta kontor, når du ankommer.

Planlæg hvad du skal gøre, når du får der. Hvor meget du ønsker at se på dit besøg er meget vigtigt også og også om du ønsker at rejse alene med dine egne private transport- og rejseguider eller med en organiseret rejse gruppe. Planlæg hvordan du vil komme rundt. Har du nyder at køre eller vil du hellere tage et fly? Tænk så mange muligheder som muligt. Kenya tilbyder forskellige overnatningsmuligheder lige fra femstjernede luksuriøse værelser til at lave dine egne telte i ørkenen. Valget er alle dine. Endelig skal du huske at lære nogle Swahili, Kenyas lokale sprog, i det mindste meget grundlæggende ligesom hilsener.

Hvad enten går for forretning eller fornøjelse, vil du helt sikkert nyde et besøg i Kenya.