Sådan at planlægge en rejse til Irland

Mine forældre elsker at rejse, så jeg tænkte, at planlægge en tur til Irland for dem for deres 50-års bryllupsdag ville være sjovt for mig at gøre og give dem en stor glæde, samt give nogle dejlige minder at tale om, nu hvor de ikke længere har børn derhjemme. Jeg vidste, at en tur til Irland ville være noget, de virkelig ville nyde, ikke fordi vi er af irsk afstamning, men fordi de elsker at se forskellige steder og elsker historie. Der er så meget skønhed og historie i Irland, at det ville være en win-win tur.

Irland er forholdsvis lille. Beliggende i Vesteuropa, det optager cirka 5/6 af øen Irland i Nordatlanten. Det er lidt større end West Virginia med et areal på 70.280 kvadratkilometer. Temperaturen i Irland er relativt køligt ligesom deres hjem i staten Washington, det officielle sprog er engelsk, og religion er hovedsageligt katolske, som alle gør det til et meget behageligt sted for mine forældre at navigere.

Det nemmeste sted for mig at få en flyvning ind til mine forældre var Dublin, så jeg planlagt for deres tour i Irland til at begynde i byen med et besøg i katedralen i den Allerhelligste Treenighed. Det er hvor man kan finde ærkebiskoppen af ​​Dublin og blev grundlagt af St. Laurance O'Toole. Det blev bygget af vikingerne og var placeringen af ​​kroningen af ​​Lambert Simnel som kong Edward VT, en dreng pretender der søgte uden held at vælte kong Henry VII af England.

Deres næste stop var at være Dublin Castle. De fleste af de vigtigste slot er fra 1700-tallet, men Dublin Castle har eksisteret på dette websted siden det 12. århundrede. Krypten af ​​Chapel Royal bruges som et kunstcenter og de ofte holde koncerter der. Slottet er normalt åbent for offentligheden, så det er muligt at komme ind og se St. Patricks Hall, tronsalen og lejlighederne. Den sidste person til at bo på slottet var Margaret Thatcher.

Begge mine forældre er ivrig gartnere og så planlagde jeg for dem at besøge Belvedere hus og haver i Mullingar, som ligger i Westmeath. Haverne er hjemsted for jelous mur og acres og acres af skove, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Belvedere House er blevet fuldt restaureret og er åben for offentligheden og den nærliggende Park Hotel tilbyder 4-stjernet indkvartering.

Min far har ofte talt om at besøge Aran Islands, der er placeret i Galway Bay. Der er flere forter, der kan dateres tilbage til jernalderen på øen Inis Mor. Disse forter omfatter Dun Aengus og Dun Duchathair. De er gode turistattraktioner i løbet af sommeren, men da der ikke er nogen direkte færgeforbindelse fra byen Galway, vil det være nødvendigt at tage en bus til Rossaveal. Det bedste færgeforbindelse er dronningen af ​​Aran sevice, der køres af øboerne.

Da der er planlagt til sommeren denne tur, til august være helt nøjagtig, jeg dirigeres mine forældre gennem Kilgorin i hjertet af Kerry. Det er der, at en af ​​Irelands 'mest usædvanlige street messer finder sted i august. Denne messen siges at være forbundet med den engelske Leader Oliver Cromwell. Tilsyneladende mens englænderne var plyndrede, de dirigeres en flok geder. Gederne løb til bakkerne, men den mandlige ged eller puck, fik adskilt og i stedet for på vej i bjergene, tog han til Kilgorin hvor han fortsatte med at advare byen til den kommende fare, og de var i stand til at forsvare sig mod denne fare . Det er til ære for denne ged og hans advarsel om, at der nu er en årlig festival 12 timer dagligt for gratis familieunderholdning.

Alt i alt mener jeg, at Irland er perfekte rejsemål, og at mine forældre grundigt vil nyde turen. Jeg håber, at denne information giver dig ideer til at planlægge en lignende tur til dig selv eller dine kære.