Sådan at planlægge en rejse til Hongkong

Hong Kong er en af ​​de nemmeste byer for at udforske for nybegyndere, der rejser til Asien. Med en "East Meets West" kvalitet, en Hong Kong tur er sikker på at behage rejsende på udkig efter lokale kultur, mens du nyder moderne bekvemmeligheder.

Når du planlægger en tur til Hong Kong, er det vigtigt at afgøre, hvad tid på året du gerne vil rejse. Hvis du planlægger en tur på et budget, undgå det kinesiske nytår i slutningen af ​​januar / begyndelsen af ​​februar. Denne sæson er beslægtet med Thanksgiving eller jul i de vestlige lande, hvilket gør flybilletter og indkvartering til Hongkong meget dyrere. Hvis du ikke tror, ​​du kan håndtere 90 grader Fahrenheit varme kombineret med fugt, undgå juli og august samt. Dette er en walking by, så du vil være udendørs ofte. Vintrene er meget mild, så i forhold til vejret, at det bedste tidspunkt at planlægge din rejse til Hongkong ville være mellem oktober og maj.

Når du har besluttet på nogle omtrentlige datoer for din Hongkong tur, overveje, hvordan du gerne vil fortsætte med at booke din flyselskab og hotelreservationer. Du kan kontakte et rejsebureau og få dem gøre flyvning og hotel ordninger. Spørg agenten planlægge din Hongkong tur, hvis der er nogen tour pakker med et hotel på Hong Kong Island. Det kan være dyrere end at leve på Kowloon side af byen (hvor mange ture deponere deres gæster), men det vil give dig mere gåtur-stand eventyr i tyk ting. Under et rejsebureau gøre alt arbejdet vil forhindre dig i at skulle planlægge din Hongkong tur fra bunden.

Mange rejsepakker for Hongkong kan omfatte en Airport Express billet så godt. De, der flyver ind i Hongkongs lufthavn normalt tage det hurtigt, nemt og bekvemt lufthavn eksprestog til deres bestemmelsessted i Kowloon eller Hong Kong øen. Disse billetter kan koste 100 RMB hver vej, så hvis din rejse pakke inkluderer dette, vil du have flere penge at bruge på din Hongkong tur!

En anden vej til at planlægge en tur til Hong Kong er den DIY metode. Du kan være i stand til at spare penge ved at skure hotel booking og rejse websteder som hotels.com eller expedia.com. Nogle booking sites fremme Asien pakker jævnligt, så sørg for at gøre dit hjemmearbejde, når du planlægger din Hongkong rejse. Snup en guidebook- Hongkong er en nem by at udforske. Giv dig selv en uge i denne ærværdige by, ikke mindre eller du glip af!