Sådan at planlægge en rejse til Det Hellige Land

Sådan at planlægge en rejse til Det Hellige Land

Har du holder skubbet dit besøg i Israel, som om det er en rejse, du kan gøre kun én gang i livet? Er du til hensigt at gå en dag, når dine børn er vokset, eller dit liv er i bedre orden, eller måske efter du har vundet i lotteriet? Jeg er her for at fortælle dig: Stop skubbet din første tur. Gå i år! Her er hvordan at planlægge det.

 1. Beslut hvornår skal gå. Langt de pæneste tider af året at besøge Israel er foråret og efteråret, når vejret er tempereret. Hvis du ikke er begrænset af skolernes skemaer, seriøst overveje at planlægge din rejse til september til november eller april-juni. Med en kystslette, et bjergområde i nord, og Jordandalen Rift, Israel har et varieret landskab og klima - men generelt, somrene er meget varmt. Winter (november til marts) bringer køligere vejr og regn, og nogle gange endda let sne i de nordlige dele af landet. I Negev ørkenen og de sydligste dele af landet, nedbør er ubetydelig, selv om vinteren.

  Flybilletter fra Nordamerika varierer voldsomt efter sæson, med billetter langt billigere om vinteren. Fra østkysten, tur-retur billetpriser om sommeren og omkring påsken ferie er lige så meget som $ 1.000 eller mere, mens der i januar og februar, med omhyggelig shopping og ved køb af en billet på et europæisk flyselskab med en tilsluttende flyforbindelse, det er normalt muligt at skære prisen på din billet med op til halvdelen. (Men for at få disse lavere billetpriser, skal du købe din billet om vinteren.)

  Hvis du gerne vil fejre en ferie i Israel, kan du kontrollere datoerne for kommende ferie på Israel Ministry of Tourism hjemmeside. Israelske virksomheder og skoler følger den julianske kalender, men fordi de jødiske helligdage følger en månekalender, timingen af ​​disse helligdage varierer lidt fra år til år.

 2. Gør dine rejsearrangementer.

  • Med fly. Den israelske flyselskab El Al opererer direkte fly til Tel Avivs Ben-Gurion Airport fra hele verden, herunder nonstop fly fra New York, Miami Los Angeles, og Toronto. El Al er legendarisk for sine standardiseringsorganisationer sikkerhedsprotokoller. Flere amerikanske luftfartsselskaber tilbyder også nonstop flyvninger til Tel Aviv, og mange europæiske flyselskaber tilbyder flyforbindelser. En gang i Israel, muligheder for transport til og fra lufthavnen omfatter busser (Egged er det nationale busselskab); privat bil / van tjenester; jernbane; taxi; lejet bil; og limousine.

   En række billet consolidators tilbyder stejlt diskonteret billetpriser til Israel (og til andre destinationer samt). Forbehandlingsfirmaer købe flybilletter (primært internationale billetter) direkte fra flyselskaberne og videresælge dem til rejsende på op til 70% under den laveste offentliggjorte billetpris. Disse billetter er helt refunderes, har mange begrænsninger, og er normalt ikke berettiget til at tjene frequent flyer miles. For at finde consolidators, kigge i søndagens rejse sektion af Chicago Tribune, San Francisco Examiner og Chronicle, New York Times, Atlanta Journal-Constitution, Miami Herald og Los Angeles Times. Mange lokale biblioteker har disse søndag papirer. I nogle tilfælde vil flybillet til Israel være en del af en altomfattende tour pakke. Hvis du ønsker, kan du normalt bede om, at flybilletten ikke medtages, hvis for eksempel du ønsker at bruge frequent flyer miles for dine billetter. (Hvis du er en nervøs flyer, så sørg for at overvinde din frygt for at flyve, før du går. Det er en lang flyvning til Israel.)
  • Ved havet. Flere rederier, krydstogtskibe og færgeruter tilbyder planlagte afgange fra Europa til Israels havn Haifa i nord, Ashdod på den centrale del af kysten, og Eilat ved Det Røde Hav. Alle tre havne har moderne terminaler og tilbyder daglige udflugterne.
  • Til lands. Land indrejse i Israel er muligt gennem Egypten og Jordan. Grænseovergange er under jurisdiktion i Airports Israel Authority.
 3. Sørg for at have et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter den dato, du ankommer til Israel. Amerikanske og canadiske borgere behøver ikke visum for at besøge Israel i perioder på op til tre måneder. Nogen planlægning at gå i skole i Israel får brug for en Student Visa. For mere information og for at kontrollere kravene til andre nationaliteter, kontakte ambassaden for Israel eller en israelsk konsulat.
 4. Læs op på landets historie og kultur. Tag dig tid til at lære mere om Israel, før du går. Tjek dit lokale bibliotek og boghandel, eller gennemse udvalg af bøger tilgængelige online. Du vil måske overveje mindst en eller to af de følgende, hvoraf de fleste er tilgængelige i paperback:

  øjenvidne Rejseguide til Jerusalem & Det Hellige Land, redigeret af Kate Poole
  Israel: En Spirituelle Leder Rejser: En Companion for den moderne jødiske Pilgrim, af Lawrence A. Hoffman
  Bar & bat mitzvah i Israel: The Ultimate Family Sourcebook, af Judith Isaacson og Deborah Rosenbloom
  Hvordan at gå i Jesu fodspor og Profeterne: et skriftsted Reference Guide for bibelske steder i Israel og Jordan, af Hela Crown-Tamir
  I delstaten Israel (Harvest in Translation), som Amos Oz
  Den israelsk-arabiske Reader: En dokumentarfilm historie Mellemøstkonflikten: Sjette revideret og ajourført udgave, redigeret af Walter Laqueur og Barry Rubin
  Personlig Witness: Israel gennem mine øjne, som Abba Eban
 5. Beslut hvad du ønsker at se og gøre. Du må ikke kun sætte de bibelske seværdigheder og hellige steder på din liste! Israel tilbyder et væld af kunst og musik festivaler, museer, teater, dans og musik forestillinger, fine restauranter, og butikker og markeder med lokal kunst og kunsthåndværk. Vand elskere kan vælge mellem sandstrande, klippefyldte bugter, ferskvandssøer, og verdensklasse dykning og snorkling muligheder. Landets mange naturreservater tilbyder vandrestier til charmerende enge og skyggefulde vandløb - samt ørken kløfter og klipper.

  Snesevis af websites, bøger, rejsebureauer og tour selskaber tilbyder foreslåede udflugter til turné i Det Hellige Land. Som udgangspunkt, kan du tage et kig på det israelske ministerium for turisme hjemmeside, som tilbyder 4-, 7- og 10-dages Forslag til rejseplaner med jødiske temaer, kristne temaer og særlige rute forslag for familier med børn.

  For gratis trykte brochurer, start ved at kontakte Israel Stats Turistbureau (212-499-5650 eller gratis på 1-888-77-Israel). Du kan også bestille deres turistinformation kit online. Detaljerede oplysninger om overnatningsmuligheder, seværdigheder, kulturelle aktiviteter, restauranter og andre steder, der er tilgængelige for mennesker med handicap kan findes på hjemmesiden for Access Israel.
 6. Beslut om at turnere på egen hånd eller med en gruppe. Om der skal turnere med en gruppe eller på din egen, afhænger af dine personlige præferencer og stil. Hvis du ikke kan beslutte, en god mulighed er at tilbringe en del af din rejse tager organiserede ture, og en del udforske på egen hånd.

  • Organiserede ture. Ture giver den fordel at have en kyndig vejledning at påpege højdepunkter og besvare spørgsmål. Du kan rejse med en organiseret tour fra din hjemby, eller fra en større rejse gateway i USA på Israel ministeriet for turisme hjemmeside, kan du indtaste dit postnummer for en liste over Israel rejse specialister i nærheden af ​​dig. Du kan også arrangere (enten inden de forlader hjemmet eller efter du ankommer til Israel) til ture, der varer kun et par dage eller endda bare et par timer. For eksempler, så tjek den Egged Bus Company hjemmeside.
  • På egen hånd. Israel er et lille land, og det er nemt at komme fra et sted til et andet. Offentlig transport er praktisk og rimeligt prissat. Busser er den mest populære form for offentlig transport for både lokale og intercity ture. Egged driver de fleste af de intercity buslinjer, samt lokal service i de fleste af de store byer. Rejsende fra udlandet kan købe Israbus billetter, som er gyldige på alle Egged buslinjer for perioder på 7, 14, 21 eller 30 dage. Disse billetter er til rådighed på alle grene af Egged Tours.

   Desuden Israel Railways driver praktisk, billig togforbindelse. Private taxier er til rådighed for lokale og inter-by ture, men en delt tjeneste taxi (kendt som en Sheroot) er en billigere og mere populært valg. De delte taxier rejse på permanente ruter falder sammen med busruter, men chaufførerne vil også gøre anmodning stopper undervejs. Afgangstider er ikke forud fastlægges; taxi forlader stationen, når den er fuld. De fleste af de bus- og toglinjer kører ikke på sabbatten eller på jødiske helligdage. Tjenesten slutter fredag ​​eftermiddag og genoptager lørdag aften. Nogle centrale taxaer linjer betjener på sabbatten.

   De fleste internationale biludlejningsfirmaer og lokale virksomheder har kontorer i de store byer og i Ben Gurion Lufthavn. For at leje en bil, skal føreren være over 21 år, og skal have et gyldigt internationalt kørekort og et internationalt kreditkort.

 7. Vælg dine indkvartering. Indkvartering for besøgende til Israel varierer fra elegante hoteller i byer, på bed & breakfasts nær natur og vandrestier, til beduin telte i ørkenen! Vælg mellem velkendte hotelmærker, første klasse eller turist-klasse europæisk stil hoteller, luksuriøse boutique hoteller og spa-hoteller, kibbutz hoteller, der er i smuk natur, samt tusindvis af værelserne (normalt kaldet tsimmers, efter det tyske ord for " rum ") hvor værter serverer lækre måltider i rolige, pastorale indstillinger.

  Landdistrikterne logi kan sætte dig i nærheden af ​​mange historiske steder og attraktioner, mens på samme tid giver dig en chance for at lære om lokale samfund og livsstil. Nogle tilbyder landbrugsaktiviteter, såsom høst frugt i sæsonen, ridning, besøg på frugt og grøntsager pakkerier planter og olie eller vin presser oliven. Kristne pilgrimme kan ønske at overveje hostels og klostre, der tilbyder logi nær kristne hellige steder. Campingpladser er også tilgængelige i hele landet. Hvis du vil være opholder sig i Israel i et par uger eller mere, overveje at leje en lejlighed til din ferie.
 8. Beslut hvad at medbringe. Israel er et moderne land, og stort set alle personlige element kan købes der, hvis det er nødvendigt.

  • Beklædning. For et besøg i løbet af foråret, sommeren eller efteråret, skal du let tøj, kortærmet og ærmeløse skjorter, sandaler, beach sko og en badedragt. Det er også en god idé at pakke en trøje eller jakke, til kølige nætter i bjergene og ørkenen (og aircondition placeringer). Solcreme, en sol hat, solbriller og en flaske eller termokande for vand er afgørende. Hvis du rejser til Israel om vinteren, bringe varmt tøj, herunder en frakke, gode sko, en paraply, handsker og et tørklæde. Fordi vejret i det meste af året er enten tempereret eller meget varmt, de fleste israelske bygninger ikke har centralvarme. Selv om vinteren, men de sydligste dele af landet er ganske varm, så hvis du rejser til Eilat eller Det Døde Hav, bringe en badedragt.
  • Adaptere og Transformers. Den israelske strømforsyning er 220 volt ved 50 Hertz. De fleste stikkontakter i Israel kræver trestrenget stik. Din bærbare computer strømkabel, din PDA oplader, og dit digitale kamera oplader kan sandsynligvis håndtere 220 volt (denne information vil blive vist i små bogstaver på strømforsyningen), men du vil stadig bruge en adapter stik. Besøgende, der ønsker at bruge barbermaskiner, rejser strygejern og andre små apparater kan have brug for både transformere og adapterstik. Din lokale bagage butik sandsynligvis bærer disse.
  • Mobiltelefon. Din mobiltelefon vil arbejde i Israel, hvis det er en GSM-telefon, og hvis du har arrangeret med din trådløse udbyder for at tillade udenlandsk roaming. Hvis du ikke har en GSM-telefon, eller hvis du ikke ønsker at betale roamingtakster, der er mange virksomheder, der tilbyder mobiltelefoner til leje og anvendelse i Israel. Hvis din GSM-telefon er låst op, kan du købe en israelsk SIM-kort, der vil give dig et lokalt telefonnummer.
  • Temperatur diagram. Lokale vejrudsigter er angivet i grader Celsius, så du måske ønsker at medbringe en temperatur konvertering chart eller konvertering formel, eller huske et par ækvivalenter til brug som en vejledning. For eksempel, 15 ° C svarer til 59 ° F, 25 ° C lig med 77 ° F, 35 ° C lig med 95 ° F, etc.
  • Penge. Du skal bruge nogle israelske penge, især hvis du planlægger at tage en taxa eller bus fra lufthavnen. Israels valuta er den nye Israel Shekel (NIS). Du kan spørge din lokale bank for at bestille nogle til dig. Den Israel ministeriet for turisme hjemmeside har en valutaomregner til at vise værdien af ​​NIS. Du kan udveksle valuta online, før du ankommer eller på ethvert udenlandsk valuta enten i USA eller Israel. Større kreditkort (American Express, Diners, Visa, Mastercard / Access / Eurocard) er bredt accepteret i hele Israel. Derudover kan du få sekel fra hæveautomater. Hæveautomater er kompatible med Maestro, Cirrus, NYCE, Mastercard, VISA, og American Express kan findes overalt i Israel. Du kan også udveksle penge og rejsechecks i banker eller på hotel.
 9. Lær nogle hebraisk. Hebraisk og arabisk er de officielle sprog i Israel. Engelsk er et obligatorisk skolefag, og de fleste israelere taler engelsk udmærket. Skilte Vej- og street er på hebraisk, arabisk og engelsk. Stadig, det er sjovt at være i stand til at tale mindst et par ord af det lokale sprog. Indtil du får din egen sætning bog at bære med dig, her er en meget kort liste over nogle nyttige ord at kende.
  • Shalom - Hej, farvel, og fred.
  • Bo-pleje TOV -! Godmorgen!
  • Lud-lah TOV -! Godnat!
  • AEY-fjende? - Hvor?
  • Sherootim - toiletter.
  • Ani Rot-steh ... - Jeg vil (sagt af en mand).
  • Ani rot-Stah ... - Jeg ønsker (sagt af en kvinde).
  • Ani rot-steh le'shtot -. Jeg ønsker at drikke.
  • Yaysh Leh-cha ...? - Har du ...?
  • Kama? - Hvor meget?
  • Atah midabare Angleet -? Har du taler engelsk (sagde til en mand).
  • AHT midaberet Angleet -? Har du taler engelsk (sagde til en kvindelig).
  • Slee-cha -! Undskyld!
  • Todah Rabah -! Mange tak!
  • Lihit-Rah-havre -! Vi ses næste gang!

Forsigtig:

 • Hvis du forventer at rejse til arabiske lande (undtagen Egypten og Jordan) efter dit besøg i Israel, Israel ministeriet for turisme anbefaler, at du anmode om, at et israelsk stempel ikke vises på dit pas. Du skal underrette paskontrollen officer af din anmodning, før dine dokumenter er stemplet. Indrømmelsen af ​​sådanne anmodninger er på foranledning af myndighederne.
 • Du må ikke bringe ethvert køretøj - selv ved en fejltagelse - i de ortodokse jødiske kvarterer i Jerusalem under den jødiske sabbat (fredag ​​på sundown gennem solnedgang lørdag).

Tips:

 • Turister, der har staten Israel Obligationer - om i deres navn eller overføres til dem - kan bringe disse til Israel og indløse dem til nye israelske Shekels i enhver bank, inden udløbsdatoen for fuld pålydende værdi med tillæg af renter, indtil den svarer til USD 2.500 per måned.
 • Hvis du rejser til Israel for at fejre bar eller bat mitzvah af dit barn eller barnebarn, være klar over, at mange tour virksomheder vil give afkald på en del af eller alle omkostningerne (jord og luft) til baren eller bat mitzvah barn. Et sådant selskab er Israel Tour Connection, LLC, der ligger i Livingston, NJ.
 • Hvis du har frequent flyer miles, men ikke har nok til en gratis billet fra USA til Israel, købe en billig billet fra USA til England og bruge dine frequent flyer miles for billetten fra Europa til Israel. På denne måde, afhængigt af hvor du bor i USA, kan du nogle gange klippe din flybillet koster ned under 300 dollar.