Sådan at planlægge en rejse til Busch Gardens

Oplev en verden af ​​spænding og eventyr i Busch Gardens, hvor alle de uventede kommer sammen, og alle de legendariske plus nutidige figurer er ude på at give dig den tid af dit liv. Denne forlystelsespark beliggende i Tampa, Florida, og Williamsburg, Virginia, giver en smag af forskellige skikke og kulturer i deres udvalg af underholdning og forlystelser.

Bortset fra at have sjove forlystelser, forlystelsesparken har også en jungle-tema, hvor du kan teste din styrke mod naturen eller hvis ikke, så bare lære at drage omsorg for dem ved at fodre dem. Andre eventyr, Busch Gardens prale af er deres floorless dykke coaster, Sheikra, og deres brølende stål coaster, Kumba, der er garanteret til at forlade dig stakåndet. En morskab af denne forlystelsespark er deres diner, som flaunts har Sesame Streets Elmo som deres vært, plus et stort udvalg af retter for deres all-you-pleje-til-spise buffet. Denne særlige forlystelsespark giver også et område til camping, hvor familiemedlemmer og venner kan opleve spændingen ved junglen og samtidig få en lige stor del af kvalitetstid.

Men før du er i stand til at få en actionfyldt oplevelse af den brede vifte af oplevelser og kultur, som Busch Gardens tilbyder, er nødvendig omhyggelig planlægning.

Blive informeret om de feriepakker og rabatter til rådighed. Dette kan ses i deres hjemmeside, http://buschgardens.com. Lær deres priser for både børn og voksne, og vide, at hvis du rejser i en gruppe på 15, vil billet satser være billigere. Hvis du ønsker at bo i deres hotelophold, kan du enten bestille online eller du kan ringe til deres hotline for reservationer. Glem ikke at spørge, om din valgte indkvartering giver gratis måltider og andre tjenester. Bemærk, at Busch Gardens tilbyder pakker til både hotelophold og billet priser for en god handel. Se deres liste af komplette pakker ved at tjekke deres hjemmeside.

En anden ting at overveje, er spisning sats i dette tema park. Der er en god antal kæder i området, og derfor giver en bred vifte af muligheder at vælge imellem. Fødevarer satser for de fleste er rimelige.

Det er også et problem for de fleste på hvad at bringe og hvad at pakke til dette eventyr fyldt tur. Vær sikker på, at i de områder af landet, vejret er normalt solrigt og regn sjældent forekomme. Det er tilrådeligt så at forberede sig til varmen og bringe dine væsentlige. Husk at pakke let og også bringe behageligt tøj at forberede dig til den spændende rejse, som venter dig på Busch Gardens. Husk, at nogle områder i forlystelsesparken er røgfri, da de lovede for et mere sikkert miljø. En anden er, at nogle rides ikke er tilladt for de yngre publikum, og derfor ruter kan have alternativer til at træde i stedet for disse forlystelser.

For en maksimal oplevelse af eventyr og spænding, Busch Garden er absolut et sted at besøge og planlægning turen nøje vil gøre rejsen ubekymret.