Sådan at planlægge en rejse til Amazon River

Planlægger du en tur til overalt i verden, især hvis du ikke har været der før, ville medføre en masse forskning og forberedelse. Dette gælder især, hvis du planlægger en tur til et eksotisk sted, såsom Amazon.

Først og fremmest, er det meget vigtigt, at du finder ud af mere om Amazonas. Ja, det ord kan fremtrylle billeder af floder, jungler, papegøjer og omfattende dyreliv (og nej, vi er ikke henvise til Amazon selskab, den ene rivaliserende eBay), men bortset fra disse, bør du vide andre grundlæggende oplysninger om Amazon. For eksempel Amazon-floden, en af ​​de største floder i verden, faktisk spænder 7 lande, nemlig Peru, Colombia, Brasilien, Bolivia, Venezuela, Ecuador og Guyana, alle i Sydamerika. Det er faktisk ikke bare en flod men et flodsystem, med 20 store floder og mere end 1.000 bifloder. På Amazon flodens bækken, kan du finde Amazonas regnskov, som er en af ​​de tætteste tropiske skove i verden, med et samlet areal på mere end 5 millioner kvadratkilometer. Denne regnskoven faktisk understøtter mere end en tredjedel af alle de arter af vilde dyr i verden. Floden selv understøtter arter af eksotiske vandlevende såsom Boto eller Amazonfloden Dolphin, Piranha, og Anaconda slange.

For at få adgang til flere oplysninger om Amazon River, kan du bare gøre om en time forsknings- bruger Internet søgeværktøjer som Google og MSN. For at du kan få en klar idé om, hvor omfattende Amazonfloden systemet er, se på det ved hjælp af Google Maps.

Efter at lære mere om Amazon-floden, ville du være bedre rustet til at planlægge for de specifikke destinationer, som du gerne vil dække. Husk, som det er virkelig stor, ville en mulighed du kunne overveje være at spænde en stor flod, eller besøge et af de lande, som det omfatter, og så bare rejse længden af ​​floden inden for dette område. Nogle af de mest populære Amazon pakkerejser ville starte fra Peru, eller fra Brasilien.

Hvis du ønsker at gøre mindre planlægning og forberedelse, kan du lade alle de ordninger til professionelle ved at udnytte en lang række tilgængelige Amazon pakker. Forvent en tæt pakket, godt planlagt tur, der ville fremhæve de vigtigste attraktioner i det specifikke område, som du vælger. En af disse tour pakker omfatter dem, der tilbydes af Explorations Inc (tjek dem ud på explorationsinc.com), som er 8-dages krydstogt ture såsom Amazon Jungle Safari - hvis du ønsker din tur til at fokusere mere på de vilde dyr der - og Amazonfloden Cruises. Endnu en tour pakke til rådighed, er fra hjemmesiden untamedpath.com, med 9-dages ture og 15-dages ture, der omfatter mountainbike, vandreture, whitewater rafting og kanosejlads. For andre tour tjenester, så tjek din lokale hvide sider.

Du kan også håndværk din egen rejseplan, men sørg for, at du gør forskning om de tilgængelige opholdsrum der, og alle de aktiviteter, du kan gøre. En hjemmeside, der kan hjælpe dig ud, er tripadvisor.com.

Nogle af de andre præparater, som du ville have til at foretage ville være de ting og udstyr, du vil være nødvendigt at medbringe. Hvad ville du pakke vil helt afhænge af, hvor mange dage du vil være opholder sig i Amazonas. Husk, bør du forvente at usleben det op. Top elementer at bringe omfatter holdbare tøj (jeans, vandrestøvler, hatte), kikkerter, insekt afvisende, sunblock lotion og et kamera (det er en god ide at medbringe vand-modstå beklædning for at beskytte dit kamera). Efterlad alle smykker derhjemme!

Efter turen, husk at e-maile dine venner (via hotmail osv) eller blog om dine eventyr, så du kunne hjælpe andre personer, som selv er interesseret i at planlægge en tur til Amazon-floden. Held og lykke med forberedelserne, og håber du har det sjovt på din tur!