Sådan at male et Vægmaleri

Sådan at male et Vægmaleri


Hvis du ønsker at vide, hvordan at male et vægmaleri, er du kommet til det rette sted. Bare rolig, du behøver ikke tonsvis af maleriet erfaring - faktisk behøver du ikke engang behøver at have nogen særlig kunstnerisk talent at prale om. Alt du behøver er de rigtige værktøjer, en rigtig god idé, og en vilje til at rulle dine ærmer og dykke i.

Sådan at male et Vægmaleri - den nemme måde

Men vent, du siger. Hvordan kan jeg male et vægmaleri uden at have et kunstnerisk talent? Tja, selvom du næppe ved, hvordan man afhente en malerpensel, kan du snyde din vej til en flot vægmaleri uden at have en Picasso-esque knogle i din krop. Tricket? Det hele kommer ned til en handy hemmelige våben i dit arsenal - en projektor.

Det er rigtigt, vil du bruge en projektor til at vise billedet på væggen, og alt hvad du skal gøre er at spore og maling. Det sværeste kan komme op med den helt rigtige billede. Hvis du er tegningen type, kan du nemt skitsere et design, der er til din smag, uanset om du vil have din vægmaleri at tage dig væk til en rustik toscanske landskab scene, eller hvis du ønsker noget lidt mere abstrakt at peppe dit værelse. Men hvis tegning dit eget billede ikke appellerer til dig, skal du starte minedrift dine foretrukne magasiner, kunstbøger, postkort, fotografier eller andet, der fanger din fancy. Med dit billede i hånden, er det tid til en tur til din lokale kopiering center.

Når du kommer til fotokopi butik, er der to ting, du skal gøre. Først skal du have en sort og hvid kopi af dit billede, der er stor nok, at alle de små linjer og designs er klart synlige (bare rolig - det behøver ikke at være væg size Bare gå til så store som muligt. uden at forvrænge billedet). Fra denne sort og hvid kopi, skal du lave en sort-hvid kopi på en transparent plade - ethvert kontor center eller trykkeri kan tage sig af dette for dig.

Derhjemme, prep område af væggen, der skal males og trækkes ud projektoren. Indsæt dit billede og projicere det på din væg. Hvis du vil ændre størrelsen på billedet på væggen, flytte projektoren frem og tilbage, indtil det er til din smag (husk at markere præcis, hvor projektoren er i tilfælde af du har brug for at flytte det, før du er færdig). Brug en blyant og spore din design ligesom du ville gøre, hvis du var opsporing et design på papir. Husk at tage din tid med nogen af ​​de indviklede dele, så det er klart for dig, når det drejer sig tid til at male.

Maleri dit Mural

Når du er tilfreds med omridset af dit design, er det tid at begynde at male. Sørg for at du har nok af hver farve, før du går i gang for at redde dig selv kører til butikken i midten af ​​projektet. Begynde at male de største områder af dit design først med en bred pensel, og derefter bruge mindre pensler til at udfylde alle detaljerne. En rund børste ofte fungerer bedst i de stramme pletter. Påfør yderligere lag eller farver som nødvendigt for at opnå den ønskede look.

Men jeg er en god kunstner!

Hvis du er heldig nok til at have blod fra en kunstner løbe gennem dine blodårer, så kan du lade projektoren bag. Skitsere præcis, hvad du vil have din vægmaleri at se ud på papir først - det er sværere at foretage ændringer, når du er begyndt at trække på væggen som sletningen kan plette og det kan være svært at følge dine linjer, når du begynder at male. Når du er helt tilfreds med dit rendering af dit design, tage til væggen og begynde at tegne. Hvis skalaen er et problem, tage nogle målinger af det område, du ønsker at dække med din vægmaleri og planlægge i overensstemmelse hermed. Hvis det hjælper, kan du få et ark slagter papir af samme størrelse som din væg og eksperimentere med skala der for at få en fornemmelse for størrelsen dit billede skal være.

Efter tegningen, male som normalt og din vægmaleri er færdig!